Való Világ 5 - Az RTL Klub csütörtökön bejelentette, kik ülhetnek majd a VV 5 kistestvéreinek műsorvezetői székébe.

Munka nélkül maradt Gáspár Győző és Valkó Eszter. A műsorvezetők a VV 4 során a BeleValót vezették utoljára, a VV 5-ben már nem kapnak lehetőséget. Egyelőre egyiküknek sincs új helye. Az RTL Klub csütörtökön bejelentette, kik ülhetnek majd a VV kistestvéreinek műsorvezetői székébe. A NekedValót Istenes Bence és VV Gigi vezetheti, az éjszakai BeleValó élén pedig VV Béci, VV Olivér és VV Anikó váltja majd egymást. Az átalakított villa falai között megtartott sajtóeseményen csak egy dolog nem került szóba: mi lesz az eddigi műsorvezetőkkel, Gáspár Győzivel és Valkó Eszterrel. A Bors megbízható forrásból azóta erre is megkapta a választ: feltehetően semmi, azaz az utcára kerültek.
Valkó Eszter korábban a Neo FM-en is műsorvezető volt, de a rádiótól már korábban elbocsátották. Győzike családi valóságshow-ja pedig már jó ideje nem látható a csatorna képernyőjén. Így a két műsorvezető egyaránt munka nélkül maradt. – Mindketten kétségbe vannak esve, hiszen szinte az utolsó pillanatig számítottak arra, hogy terveznek velük a csatornánál. Derült égből villámcsapásként érte őket a hír, hogy munka nélkül maradtak– nyilatkozta lapunknak egy RTLközeli forrásunk.
– Győzike talán még kihúzza valahogy állandó bevételek nélkül az őszi évadot, Eszternek azonban nincs oka mosolyogni, komoly anyagi kötelezettségei vannak, ezek teljesítése jelen helyzetben lehetetlennek tűnik. Meg is viseli ez a helyzet – tette hozzá a neve elhallgatását kérő médiamunkás.
Természetesen megkérdeztük az érintetteket is az ügyben. Eszter nem tagadta, hogy jelenleg nincs munkája, de nem kívánt nyilatkozni. Gáspár Győzőt lapzártánkig pedig nem értük el.