VV5 - Elfoglalták a ValóVillát az első lakók

Alekosz exe, Veronika hatodik lakóként színesíti a ValóVilág 5 csapatát. Az első valóságshow-hősök szombaton beköltöztek a luxusbörtönbe. Eljött a pillanat, hogy a Villa ismét megnyissa kapuit a VV5 játékosai előtt. Az alfahím Gergő, az összeférhetetlen Attila, a cselszövő Kinga, a szenvedélyes Seherezádé, a dumagép Fecó és a VV4 győztese, Alekosz volt arajelöltje, Veronika már elfoglalta az ágyát féléves rabságuk helyszínén.
Előtte azonban még a nézőknek arról kellett dönteniük, kinek szavaznak bizalmat Alekosz exei közül: a bájosan naiv Veronikának, a mindig pajkos Andreának, vagy az őrülten epekedő Barbarának. A lányok elmondták, már nagyon hiányzott nekik a Villa, leginkább pedig a reggeli ébresztő hangja.
A már bent lévő, első 5 lakó is leadta a voksát a lányokra: Gergő, Seherezádé, Fecó, Veronikát akarta maguk között tudni, míg Kinga Andreát, Attila pedig Barbarát. A nézők véleménye egyezett a villalakók többségével: Alekosz exmenyasszonyai közül végül Veronika költözhetett a luxusbörtönbe.
A vasárnapi beszavazóshow kategóriája: a Furák.