Való Világ 5 - Végzett a pasija VV Seherezádéval

Claudio döntött, elege van a csalfa szőkéből, de néhány, a boldog időkre emlékeztető tárgyat azért megtartott magának. Szerda éjjel egy olasz úriember, vele pedig egy sötétkék poggyász érkezett Rómából a Liszt Ferenc repülőtér 1-es termináljára. A férfiú nem más, mint VV Seherezádé megcsalt szerelmének, Claudiónak egy jó barátja, aki Magyarországra hozta a húszéves szőkeség összes személyes holmiját, jelezve, hogy az olasz szerető lezárta kapcsolatát a villában VV Gergővel flörtölgető szöszivel.
A dühös talján már napok óta olyan üzeneteket írt ki a világháló egyik közösségi oldalára, amelyekből kiderült, hogy összepakolta csalfa barátnőjének Olaszországban hagyott ruháit. „Végeztem. Küldetés teljesítve. Róma búcsúzik tőled, Vivien” – üzente a neten egykori kedvesének Claudio, aki mindig így, a második nevén szólította kedvesét. A fiú törölte az összes fotót internetes adatlapjáról, amelyen a lány szerepelt. A Budapestre érkező csomagot Seherezádé egyik barátnője vette át szerda éjfél körül a reptéren.
– Claudio felvette velem a kapcsolatot, és közölte, hogy mikor és kivel küldi a bőröndöt, én pedig átvettem tőle. Azt is kikötötte, hogy van egy fehér kabát és egy pár cipő, amit be kell küldenem a VV5 villába. Állítólag ezt még külön kérte tőle Seherezádé a beszavazóshow idején – magyarázta Mercédesz, aki már tovább is adta a poggyászt egy másik közös barátnőjüknek, Anitának. Nála van ugyanis Seherezádé összes, Magyarországon tárolt holmija, mivel a beszavazóshow előttig Seri nála lakott.
– Én is láttam, hogy Claudio olyan fotókat töltött föl a netre, amelyeken közös emlékek, plüss szívecskék és mindenféle személyes tárgyak szerepeltek. Ezek a képeken a nyitott bőröndben voltak, mégsem érkeztek meg Budapestre. Valószínűleg végül megtartotta magának. Csak ruhák, táskák és egy gyerekkori fotóalbum volt a poggyászban – állapította meg a bőrönd alapos átvizsgálása után Anita, aki azt is elárulta, hogy Claudio és Seherezádé együtt volt a ValóVilág 5 kezdetekor, és az olasz srác feltehetően csak sértettségében tett korábban ezzel ellentétes kijelentéseket.
Tehát az összetört szívű talján valószínűleg mégsem tette túl magát a szerelmi csalódáson.