Való Világ 5 - Az IQ szint veszélyesen csökken

„Ha már bent van Seherezádé, akkor kell oda egy Jose Armando!”
Annyira de annyira készültünk valami eget rengetően felemelőt és pozitívat írni a legújabb villalakóról. Kezdés előtt hegyesre köszörült ceruzákat, jegyzettömböket helyeztünk készenlétbe a képernyő elé, hogy megalkothassuk a készülő dicshimnusz kereteit.
Azután megkezdődött a VV5 harmadik beszavazó és azon nyomban folyni kezdett a tapéta a falról a jobb sorsra érdemes cerkák pedig repültek a kukába.
Bocsássuk is előre a végeredményt, hogy az olvasónak ne keljen véresre rágni a körmét: Jose Armando lett a villa új IQ császára.
Három olyan srác versenget tegnap a nézők kegyeiért, akiket valamiféle szerkesztői baklövés folytán dumagépnek tituláltak. Kettőjük azonban egész egyszerűen bamba volt, ezért a harmadik, aki szándéka szerint szeretett volna megfelelni csoportja definícióinak, olyan produkciót nyújthatott, amivel sikeresen elvarázsolta a viszkető ujjú sms-ezőket. Dumagép mivoltát sajnos nem sikerül bebizonyítania, de azt hogy 3 és fél mondatot tökéletesen tud üvöltve ismételgetni önmagát hergelve, azt viszont hitelesen. Az új VV5 hős a bemutatkozásában elmondta, hogy stílusát, megjelenését és szókincsének javarészét a jelenleg futó szappanoperákból meríti. Érzése szerint mind a fizimiskája mind a belső értékei adva is vannak a figura autentikus formázásához. ( és tényleg…)
- FECÓ EREJE ELNYOMTA RICSIT ÉS MÁRIÓT-
Ezzel a szalagcímmel adták tudtunkra a hivatalos weblapon az új lakó fenomenális képességeit. A nyertes egyébként egyházi segédlettel jutott túl a megmérettetésen, amit kissé igazságtalannak érzünk. A pofátlan fickó előzetesen megáldatta a fellépő ingét. Így persze, hogy gond nélkül mosta le a pogányokat a pályáról.
Brazíliában már most szívják a fogukat, hogy ezt a fantasztikus karaktert elhappolták előlük. Valóban van is mit sajnálni, mert az új sztárunk több vasat is tart a tűzben, miközben a hírnév felé menetel.
Elmondása szerint imádja a nőket. Ez okozta a vesztét is nemrégen. Mivel sem ő sem egyik kiszemeltje nem tudott ellenállni a csábításnak megcsalta menyasszonyát, aki sajnos nem tolerálta az az apró kilengést. Pedig a pedáns  Jose Armando alias Fecó minden reggel kivasalja a zokniját.
Valakinek támadt egy olyan érzése, hogy egy Alekosz klónt látott a képernyőn? Némi hasonlóság csakugyan fellelhető. Balogh Ferenc egyébként raktáros, kedvence a cigánypecsenye. Választott sportága a szájkarate. A népes család természetesen a stúdióban szurkolt a hatalmas fölénnyel nyerő Fecóért. Búcsúzáskor egyikük felkiáltott: Megcsináltuk! Talán még emlékszünk Gombi hogyan jutott be az előző szériában. Persze ez esetben a hatalmas erő és az áldás is elég lehetett.