Maga az ördög költözött be a Való Világ 5 villába Péter személyében ?

A Bors megdöbbentő dolgot tudott meg Péterről, a Való Világ 5 ördögi játékosáról. A rengeteg tévés tapasztalattal is rendelkező szociálpedagógus korábban elesett emberek lelkével kereskedett.
Játékostársai máris az ördögöt látják Péterben, talán nem véletlenül. A Bors kiderítette, hogy a VV5 fifikás játékosának régebben az volt a passziója, hogy emberek lelkeit vásárolta meg a kocsmában. Olykor már ötszáz forintért is hozzájutott egy-egy lélekhez, amiről ott a helyszínen szerződést készített, amit az érintetteken kívül tanúkkal is aláíratott. Tucatszám vette a lelkeket, amelyek általában a lakása polcain, fiókjaiban végezték. Pár éve még a Fókusznak is mesélt arról, hogy többen is szerették volna visszavásárolni tőle, akár többszörös áron is, de sokáig nem adta vissza, mondván, okuljanak a történtekből. Péter már a villába szavazása utáni első percekben bemutatót tartott ördögi fortélyaiból, amivel megkavarta az állóvizet. Arról beszéltette a lakókat, mit nem szeretnek egymásban, amivel nemcsak összeugrasztotta őket, hanem pillanatok alatt felmérte az erőviszonyokat is, miközben saját magáról szinte semmit nem árult el. Attila még aznap este meg is jegyezte, irtózatosan okos az új lakó, és csúnyán átverte őket. De ez még csak a kezdet, a játékosok ugyanis egy szociálpedagógussal állnak szemben, aki nemcsak az emberi lelkeket ismeri, hanem rengeteg tévés tapasztalata is van. Hosszú éveken át azzal foglalkozott, hogy megtalálja a megfelelő szereplőket és karaktereket a kereskedelmi csatornák műsoraiba. A TV2 casting osztályán dolgozott, ahol szereplőket, játékosokat keresett a csatorna műsoraihoz, innen pártolt át a Viasat Éden Hotel című valóságshow-jához, majd az Aranypartban kereste a kenyerét, legutóbb az Éden Hotel 2 castingjait szervezte. A Bors úgy tudja, hogy a szabadúszó tévés vállalkozó ezt követően jelentkezett a ValóVilágba.
Ennek alapján minden adottsága és képessége megvan ahhoz, hogy a villában az ő forgatókönyve érvényesüljön. A munkája során megszerzett tapasztalatait és trükkjeit használva Péter könnyen megnyerheti a ValóVilágot. Ezt már játékostársai is kapiskálják, és félnek tőle, mint a tűztől.
A Bors megkérdezte a műsor kreatív főszerkesztőjét, hogy tudják-e, milyen ördöngös játékost engedtek be a villába.
– Nyilvánvalóan tudtunk arról, hogy Péter korábban különböző televíziós produkcióknál dolgozott, de mi nem emiatt hívtuk el a műsorba, hanem mert korábban már szerepelt két valóságshow-ban. Érdekesnek találta a televíziós világot, valószínű, ezért is csapódott különböző szerekesztőségekbe. Múltja nem befolyásolja a valóvilágos szereplését, aki látta a Survivorban, az tisztában van vele, hogy ott kőkeményen játszott. Taktikusnak tartják a villalakók, majd meglátjuk, így lesz-e – mondta lapunknak Rubin Kristóf.