Lemondott kisbabájáról a Való Világ 5 fura lánya

Megedzette az élet a VV 5 furcsa lányát. Annamari tizenhat évesen válaszút elé került: apa nélkül neveli fel születendő lányát, avagy lemond róla. Az utóbbit választotta, de megbánta. Ez a magyarázat fagyos viselkedésére. 
Mióta betette a lábát a VV5 Villába, azóta találgatják lakótársai Annamari különös viselkedésének okát. Viták, konfliktusok alakultak ki a hideg lány körül, a többi versenyző többnyire azzal vádolja, hogy csak játssza a flegmát, közönye álca, máz, amellyel takargat valamit. Egy közeli ismerőse elárulta, hogy Dyáék nem járnak messze a valóságtól: Annamari élete tragikus, nyomasztó titkát leplezi különcködése. – Tizennégy éves lázadó kamaszként úgy döntött, hogy elhagyva szüleit, önként állami gondozást kér, azaz „intézetis” lány lesz. Két évvel később terhesen jött ki onnan. A szülei nem vállalták a kisbaba terhét, Annamari barátja, a gyerek apja pedig arra kérte, hogy adja örökbe a picit, mert neki útjában lenne. A kicsi három évre átmeneti szülőgondozóba került, majd örökbe fogadták – mesélte megrendülve a közeli ismerős. – Szörnyű döntés, de nem volt más választása. A fiú már nagykorú volt, ő irányította az eseményeket. A kislányt három éve nem látta Ancsi, nem is beszél róla. Sajnos már nem teheti meg nem történtté, hiszen lemondott róla. Látogathatná, de nem akarja felkavarni a gyerek lelkét. Abban bízunk, hogy a nevelőszülők elmondják majd neki az igazságot. Vannak emlékei Ancsiról, s ha felnő, eldöntheti, hogy akarja-e látni a vér szerinti szüleit.
Informátorunk szerint szó sincs arról, hogy a Való Világ 5 villa boszija érzéketlen lenne.
– A nap minden percében gondol a kislányára, a kicsi elvesztése miatt lett ilyen komor, távolságtartó, furcsa lány. Sokat szomorkodik és sír. Amikor a gyerekről kérdeztem, mindig elterelte a témát, fájdalmas pont az életében. Előtte vidám, tündéri, talpraesett lány volt, de nagy pofonokat kapott az élettől. Kicsinek is makacs volt, de az utóbbi évek megkérgesítették a lelkét. Nem csodálkozom, hogy ilyen lett: vastag falat húzott maga köré, hogy ne lássák, teljesen meg van törve – mesélte a közeli ismerős.