Élő adásban veszik el a szüzességüket a Való Világ ötödik szériájába?

A szóbeszéd szerint szűz fiúkat keresnek a ValóVilág ötödik szériájába. A hír sok olvasónknál kiverte a biztosítékot, és jogosan tették fel a kérdést, hová lehet még süllyedni, mi jöhet még ezek után?
Azt már tudjuk, hogy a Való Világ5 állítólag más lesz, mint az eddigi szériák voltak, de, hogy pontosan miben akar változtatni a csatorna, még nem árulták el. A pletykákból azonban arra lehet következtetni, hogy esetleg még merészebb, még provokatívabb jelenetekre számíthatnak a nézők, mint amit eddig már megszoktak. Nem kizárt, hogy élő adásban láthatjuk majd, amint valaki elveszíti a szüzességét, mert az sokkal inkább valószínűbb, mint, hogy feláldozzák a szüzeket.
Úgy tippelünk, hogy rokonok jelentkezését sem véletlenül várja az RTL Klub. Mint ahogyan azt korábban is tapasztalhattuk, köztük lehetnek csak igazi nagy drámák, ami jót tesz a nézettségnek. És persze ott vannak még a sztárrokonok, akik közül egy-kettő szinte biztosan bekerül majd az új szériába, legalábbis mi erre tippelünk.
De vajon mire készülhetnek még a szervezők, mivel lehet feldobni Való Világ valóságshow-t? Érdekes lehetne még az gyilkosság, vagy bármiféle haláleset, de mint tudjuk, a szabályok tiltják az erőszakot, meg talán eddig mégsem mennének el a műsor készítői. A szex azonban vélhetően nem marad ki, mert arra mindig is kíváncsi mindenki. Legyen bárhogyan is, hamarosan megtudhatjuk, mi az a nagy dobás, amit jelenleg még annyira titkol az RTL Klub.