Való Világ : Szandika zsaruval osztja meg az ágyát

Hónapok óta tudni lehet a ValóVilág plasztikcicájáról, hogy kapcsolatban él, de hogy kivel, arról Szandika mélyen hallgatott. A Bors megtudta, hogy egy rendőrbe szerelmes.
Szandika féltve őrzi a magánéletét, amióta szakított Gottival, akivel bő egy hónapig járt. A plasztikcica szerint a viharos kapcsolatnak többek között azért lett vége, mert túl sokat mutatott érzelmeiből a nagyközönségnek. A szőkeség azt állítja, hogy tanult az esetből, ezért szerelmi életét titokként kezeli. Mostanáig sikerrel. Szandika hónapok óta kapcsolatban él egy olyan férfival, akivel felhőtlenül boldog. A hidrogénszőke valósághős végre olyan macsót talált, akivel akár hosszú távra is közös életet tervezhet.– Annyit szívesen beismerek, hogy van valakim – csicsergett boldogan Szandika.
– A szerelmemről azonban nem mondok semmit, és erre jó okom van. Először is nem szeretném, ha minden összekapásunk és békülésünk címlapon szerepelne, mert ez tönkretenné a kapcsolatunkat. Másrészt a párom nem akarja, hogy az emberek felismerjék az utcán, és ujjal mutogassanak rá: ott megy a Szandika palija! Ő határozott, erős karakter. Nem tudná elviselni, ha „valakinek a valakijeként” beszélnének róla.
A plasztikcicából nem lehetett több információt kicsikarni szíve választottjáról, csak véletlenül szólta el magát, amikor másik szerelméről, a kocsijáról beszélt.
– Gyorsan hajtok, szinte mindig száguldok – mondta tettetett megbánással a hangjában. – Egyszerűen nem bírok a véremmel, nyomnom kell a gázt, de nem félek a retorziótól, még nem büntettek meg soha – tette hozzá. Amikor megosztottuk a gyanúnkat a volt villalakóval, hogy azért ússza meg a büntetéseket, mert egy rendőr a kedvese, titokzatos mosoly jelent meg az arcán.
– Ennél többet erről nem mondhatok – közölte olyan hangsúllyal, amely felért egy beismeréssel. – Jó hatással van rám ez a fiú. Nagyszerűen illünk egymáshoz. Olyannyira, hogy simán el tudnám képzelni mellette a következő negyven évemet.