Miló az RTL Klubnál a ValóVilág 5-ön dolgozik

Miló az RTL Klubnál a VV5-ön dolgozik
Immár öt éve, hogy Miló megnyerte a ValóVilág harmadik szériáját. A nézők kedvenceként masírozott a nyereményig. Az akkori VV győztesről sokáig nem lehetett hallani, visszavonult. Most ismét  szerepet kapott a ValóVilág 5-ben.
VV Miló néven vált ismertté a 18 évesen játékba kerülő Gyukin Milovan. Ő volt az aki Alekoszhoz hasonlóan az összes nyereménnyel a zsebében távozott a villából. A szabadon választott fogság után visszatért a tanuláshoz és folytatta, amit a villa miatt félbehagyott.
Akkor úgy gondolta, hogy az adódó lehetőségek közül több dolgot ki fog próbálni és azt választja majd, amelyben leginkább komfortosan érzi magát. Most úgy tűnik ez a televíziózás lesz.
A VV 3 győztese jelenleg az RTL KLub munkatársa. Szerkesztőként dolgozik majd a valóságshowban, jelenleg a casting munkáiban tevékenykedik. Milót legutóbb a VV5- ben láthattuk ahova Ágicával és Anettal költözött be hogy felrázza a hangulatot. Ezen szereplése után kapott felkérést az ősszel induló széria háttér munkáltainak segítéséhez.