Érzékenyen érinti a Való Világ egykori törtetőjét, hogy Gigi aggódva nyilatkozott róla

Érzékenyen érinti a Való Világ egykori törtetőjét, hogy Gigi aggódva nyilatkozott róla - Éva szerint neki semmi baja sincs, Gigi pedig álszent, aki az ő fejét "lesz...rja".
Több hír is napvilágot látott az utóbbi időben arról, hogy VV Éva nincs jó bőrben. Rosszul viseli a tömeget, a haknikat, pánikbetegség tört ki rajta. Pletykák szerint drogot kért másoktól a Viva Comet gála után. Gigi mindenesetre - aki a Való Világ-villában sem túlzottan szívlelte Évát - aggódását fejezte ki miatta.
A játék vége óta hallanak pletykákat, például, hogy Éva be akarta vinni a tablettáit a villába - lehet, azért ivott sokat, hogy ellazuljon. Nem tudja, valóban vannak-e drogproblémái, de oda kell Évára figyelni, mert "megy lefelé", szinte csak botrányairól híres.
VV Éva iszonyú haragra gerjedt Gigi szavait hallva. Leszögezte: nincs semmi baja, jól érzi magát és csinálja a dolgait legjobb tudása szerint. Azt mondta: Gigi igen jól keveri a lapokat, jól nyilatkozik, úgy tűnik, ő mindenkit szeret, pedig egy álszent. A Playboy -ba is csak "beoldalazta" magát. Ha ennyire aggódik érte, miért nem hívja fel, háborodott fel Éva, aki szerint Gigi "lesz...rja" az ő fejét.VV Éva és Gigi között már a villában sem volt a legjobb a viszony. Sosem tartoztak egymás társaságába, és nemcsak Gigi, de a testvére, Béci sem szívlelte a törtető lányt, akinek többször megmondta, hogy egyszerűen képtelen vele egy fedél alatt élni.
Évának több minden rosszul esett, mióta a Való Világ véget ért: arra számított, több lehetőséget kap, hiszen mindig a médiába vágyott. Helyette azonban Alekosz műsorában is Gigi és VV Anikó lehettek műsorvezetők.
S míg korábban, a villában nagyon felvillanyozta, hogy egy férfimagazin számára fotókat készítettek róluk félmeztelenül, hiába várta később a felkéréseket: a nyuszis magazinban Gigi képei jelentek meg. Éva szabályos kirohanást produkált, amikor megtudta, hogy a fekete hajú lány kapott lehetőséget a férfimagazinban. Megkérdőjelezte, miért éppen ő, hiszen "nagyon vékony és melle sincs." Közölte, hogy szerinte csak mell kérdése az egész, és ő is hamarosan megcsináltatja a kebleit.
A régi, villabeli barátság sem ugyanaz már Alekosz és Éva között. Alekosz sérelmezte, hogy a lány még lakásavatójára sem jött el, máshol bulizott, pedig ő ajándékot is vett neki. Úgy vélte, Éva irigy és féltékeny az ő sikereire, ezért viselkedik így.
Éva ellenben azt mondta: Alekosz a kinti életben nagyon furcsa lett, talán egyelőre nem tudja felfogni, ami vele történt, vagy egyszerűen elszállt az agya a sikertől. VV Olivérre lehet a kinti életben is számítani - szögezte le a törtető lány.