Kihagyták a pornósok a ValóVilág 5 castingját

Való Világ 5 casting
Harmincnyolcezer ember jelentkezett a Való Világ ötödik szériájába, amely idén augusztusban indul. Dobsi Adrienn, a műsor sajtósa kifejtette, mindenkit megkerestek, végül 18 ezer ember erősítette meg, hogy eljön a válogatásra. Becslései szerint a műsor ötnapos, első fordulós castingján végül 10 ezer ember vesz majd részt. Na, őket néztük meg közelebbről.Reggel kilencre jöttekA menetrend egyszerű: fotózás, jelentkezési lap kitöltése, személyes beszélgetés a stábbal, aztán várakozás - ha vasárnapig felhívják őket, az azt jelenti, mehetnek a következő fordulóba. A jelentkezőket kilencre hívták be, fél tizenegy körül már javában zajlott a stúdió előtti kollektív izzadás. A nép között ott volt a 24 éves Laci is, aki pontosan tudja, mire vállalkozik, mert olyan helyeken dolgozik, ahol a műsor korábbi szereplői szoktak inni - Alekosszal, Szandikával, Olivérrel már beszélgetett.
"Vendéglátósnak lenni itt a mai világban nehéz. Ki kell törnöm valahogy. Hét éve ezt csinálom, elég volt már" - fejtette ki a kisvárdai panzió-alkalmazott.Szerinte ő színt vinne a Való Világ villa életébe, mert önmagát adja, és sokan nevetnek a szövegein. Kérdésünkre, hogy mi lenne az ő mindig minden körülmények közöttje, először azt mondta, "ez az adott helyzett intervallumában történik meg", úgyhogy nehéz lenne hirtelen kiragadni egyet. Állítja, ő sosem pornózott, és a családját sem szeretné benyomni a médiába.Ha nem szerepelhet, elhagyja az országot Adrienn, aki csütörtökön lesz 23 éves, poénból jelentkezett. A válogatásra bőrfűzőben, csatos bakancsban, piercingekkel és felnyírt fonatokkal érkezett. "Most munkanélküli vagyok, élek napról napra még a félretett pénzemből. Az az igazság, hogy ha ez most összejön, akkor maradok Magyarországon, ha nem, akkor megyek ki Angliába." Már volt ott két és fél évig, tavaly ősszel jött haza, azóta nem talál munkát. A családját ő is kihagyná a buliból, nem is beszél róluk, és noha vannak róla kacér fotók, azok személyes jellegűek, nincsenek fenn az interneten.
A 24 éves Vanda és a 23 éves Imre a Csongrád megyei Földvárról jöttek szerencsét próbálni, együtt. Mit várnak a műsortól? "Hírnév, jó álláslehetőség, bármi, ami jó. Elköltözhetnénk otthonról, és új életet kezdhetnénk Pesten." Vanda bolti eladónak tanul, Imre karosszérialakatos. Nemcsak a kedves szerelmeseket alakítanák, ha továbbjutnak: "csintalanság is lenne, akármi, ami belefér. Akár huncutkodás is, ha valami takar."
Petra Babett Szegedről jött, ott dolgozik pultosként és gogo-táncosként, de még ő sem pornózott, csak táncol. "Ezt egy nagy kihívásnak látom: meg tudom ezzel ismerni a másik felemet, mert be vagyunk zárva és kiütköznek azok a problémák, hogy hogyan tudunk alkalmazkodni egymáshoz. Én nem vagyok alkalmazkodó típus, nekem legyen jó, a másik meg le van ejtve" - részletezte a kérdést a húsz éves Babett.
Az egészet egy nagy bulinak tartja, szerinte ha valaki el tudja mondani, hogy miért szavazza be, akkor az már rég rossz. Nézte az eddigi évadokat, neki is van szavajárása: ''szúrnám a fosóját". Naiv, érzelmes lánynak tartja magát, és noha van pasija, kapcsolatuk "már a végét járja". A barátja, szüleivel ellentétben ugyanis nem szereti, nem fogadja el, hogy ő a táncolásban találja meg önmagát. "Sok a fiú, szeretem, ha néznek, és szeretek minél föltűnőbben öltözni." Öt tetoválás büszke tulajdonosa.
Olyan nővel is találkoztunk, aki hét évvel ezelőtt bejutott a műsorba, ám nem élt a lehetőséggel. "Akkor volt két hetes a kapcsolatom, és inkább a fiút választottam, nagy bánatomra. Most a húgicám van itt, és nagyon szurkolok neki" - fejtette ki Henriett, hozzátéve, a húgának is van pasija, de szerinte jobban járna, ha beköltözne a villába, feltéve, hogy továbbjut. Azt nem teljesen értettük, hogy miért csak a Való Világ 5 lehet szerinte kitörési pont az életben - ő azzal indokolta, hogy így az egész ország láthatja, megismeri az embert, és ő imádná, ha szerepelhet.Troll, álruhában.Összefutottunk egy 41 éves férfival, Ferenccel is, aki rövid válaszokat adott kérdéseinkre. A talán egyedüliként ingben megjelent úrról kiderült, a gyerekei buzdították jelentkezésre, most nincs munkája, de tizenöt évig értékesített. Azt nem árulta el, mit. Miért jelentkezett? Mert ez egy játék. Mi lesz, ha bekerül? Játszani fog. Hogy hogyan? Majd kiderül. Csak akkor ajándékozott meg minket egy hosszabb mondattal, amikor nyomatékosítottuk, hogy a Velvet munkatársai vagyunk. "Ott nem lehet kommentelni!" - háborodott fel. Kérdésünkre, hogy régebben szokott-e, hosszú hallgatás után úgy válaszolt: nem. Azt már meg sem mertük kérdezni, ő pornózott-e.