Ők is a ValóVilág Villalakói szeretnének lenni

Ők is Villalakók akarnak lenni.
Soha nem látott testvéremet is szeretném megtalálni. Árvaházban nőttem fel, őt örökbe fogadták, de mivel titkosították az ügyet, semmit sem tudok róla. Ha bejutnék a ValóVilág villába, talán felfigyelnénk egymásra – mondja Csákó Zsuzsa, miközben kitölti a ValóVilág 5. jelentkezési lapját.
A munkáját frissen elveszítő, de a média felé kacsingató lány extrém hosszú időn keresztül gondolkodik extrém szokásain, s végül arra jut, hogy nagyon szereti a szexet a kocsi hátsó ülésén. Így már csak egy órát kell várnia, hogy sorszámát szorongatva ezt személyesen is elmondhassa a válogatást végző stábtagoknak. Összesen tizennyolcezren mentek el az egész héten át tartó meghallgatásokra, a szerencséseket pedig ma értesítik a döntésről. - Mindenki azt mondja, hogy annyira cukimuki vagyok - olvad el magától az egy sorbanálló. Egy másiknak Tommyboy a példaképe, a harmadiknak Vitkó Laci, a ValóVilág 3 győztese volt a főnöke, neki akar bizonyítani.- És ezek még a jobbak voltak. Az emberek 98 százaléka ugyanazt darálja: bulinak és lehetőségnek tartja a Való Világot. Mi pedig mindenkinek elmondjuk, hogy a Való Világ nem buli, hanem komoly fizikai és lélektani próba - osztja meg velünk tapasztalatait Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője, majd int a következőnek. A nagydarab, kopasz fickó közli: bűnöző volt, most otthon luxusprosti barátnője várja.Csákó Zsuzsa, akit végigkísértünk a jelentkezés állomásain, az őt faggató stábtagoknak elárulja, hogy ha olyan pasival zárnák össze, aki igazán tetszene, bizony nem gondolkodna a szexen. Ilyenkor nem is képes gondolkodni.
- Majd értesítjük - szól a válasz. Zsuzsa búcsúzóul még lehámoz Olivérről három rajongó lányt, hogy neki is jusson az ölelésből, majd elindul hazafelé.
– Ha kell, az ablakon is visszajövök! – ígéri.