ValóVilág Zsuzsi kipakol

Márki Zsuzsi ismét táncol. A ValóVilág negyedik szériájának szereplője a StoryOnline-nak elmondta, inkább vetkőzik, és táncol Olaszországban, minthogy lefeküdjön valakivel egy műsorvezetői állásért.
A fekete bombázó azt állítja, még a ValóVilág előtt volt alkalma megtapasztalni, milyen is közelről a média világa. Elmesélte, hogy egyik alkalommal egy idősebb, befolyásos médiaszemélyiség szexre akarta rávenni egy állásért cserébe. Ő azonban elutasította, így semmi nem lett ez irányú próbálkozásából.
Az egykori playmate azonban nem bánja, hogy akkor nemet mondott. Ugyanakkor azt sem teheti meg, hogy otthon üljön, ezért úgy döntött, ismét külföldön próbál szerencsét, ami be is jött neki. Jelenleg Olaszországban lép fel. Nem titkolja, hogy a műsor közben minden ruhadarab lekerül róla, de azt kijelentette, senkivel nem szexel, ez csak sztriptíz. Az egykori villalakó ezzel a munkával havi 400-500 ezer forintot keres. Erre jelenleg nagy szüksége van, hiszen édesanyja nem tud gondoskodni gyerekeiről, így Zsuzsi tartja el két testvérét is.