Több balhé és szex várható a ValóVilág 5-ben

Valóvilág 5 szereplőválogatás
Minden eddiginél nagyobb munka vár az RTL Klub valóságshow-felelőseire, ugyanis idén mintegy 38 ezer reménykedő játékos jelentkezett a ValóVilág 5 következő évadjába.
A műsor szerkesztői a beérkezett adatlapokat átnézve kiszűrték a komolytalan szándékú vagy nem létező személyeket, s így körülbelül 18 ezrese csökkentve a kezdeti létszámot megkezdték a személyes castingot. Ennek megfelelően most hétfőtől szombatig napi tíz órában zajlanak majd a válogatások, ahol óránként közel száz főt is meghallgatnak a ValóVilág 5 munkatársai.
A leendő villalakókat először lefotózzák, majd ki kell tölteniük egy hétoldalas adatlapot. Ezután pedig még két szóbeli rostán mennek át a vállalkozó kedvű játékosok, hogy a szerkesztők mindenről kifaggathassák őket.
A valósághősi sorsa vágyó fiatalok elszántan állták a sarat a meghallgatáson. A főleg húszas éveiket taposó jelentkezők a kérdésekre válaszolva elárulták, hogy elsősorban a nyeremény és a hírnév miatt jelentkeznek a játékba, és bulit, mókát, kacagást, némi polgárpukkasztást, valamint sok szexet ígérnek a nézőknek.
Számos változtatást ígér a ValóVilág 5-re Rubin Kristóf, a valóságshow kreatív producere is.
– Módosítani fogjuk a szabályokat, oly’ módon, hogy sokkal több legyen a villában a taktikázás és a cselfogás. Emellett külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy több szingli kerüljön be a műsorba, így az érzelmi szálak is szövevénysebben alakulhatnak majd a játékban. Röviden úgy jellemezném a következő ValóVilág évadot, hogy „Ármány és szerelem”, amire számítani lehet majd - összegezte a módosításokat Rubin.