Furcsa módját választotta Tünde, hogy megalázza Alekoszt, ( jelentkezett ő is a ValóVilág 5-be )

Tündét nem részesítették kivételes elbánásban a VV5 szerkesztői
Felkötheti a gatyáját a szexkiborg, ha elhagyott kedvese bekerül a ValóVilágba. Tünde azt ígéri, a nyilvánosság előtt adja vissza azt a sok megaláztatást, amit fél éven át kapott.
Egy brazil szappanoperában sincs annyi fordulat, mint amit Alekosz és a körülötte élő nők produkálnak. A szerelmi sokszöggel kapcsolatos legújabb értesülések szerint Tünde – aki hűségesen várta haza a görögöt, míg az előbb a ValóVilágban, majd a menyasszonykereső műsorában szemérmetlenül hetyegett a nőkkel
– beadta jelentkezését a valóságshow augusztusban induló ötödik szériájába. A lány este háromnegyed nyolckor toppant be a valóságshow válogatására, és elvegyült a tömegben. Tünde nem is akarta elárulni, hogy ő Alekosz korábbi kedvese, így a műsor szerkesztőinek is csak a személyes beszélgetés alatt kezdett el derengeni, hogy már látták valahol a vörös hajú jelentkezőt. A magát megalázottnak érző lány mindent egy lapra tesz föl. Ismertséget, új életet és méltó bosszúállást remél a szerepléstől:
– Nem mint Alekosz elhagyott barátnője akarok szerepelni a tévében – kezdi határozottan Tünde. – Vagyok én olyan erős személyiség, hogy nem kell senki mögé bújnom ahhoz, hogy megmutassam magam. Hatalmas lehetőségnek tartom a ValóVilágot. Revansot akarok venni Alekoszon. A műsort nézve talán rájön, hogy milyen méltatlanul viselkedett velem.
Alekosz lapunk munkatársától értesült Tünde döntéséről. A görög szerint megérdemli, hogy a lány megbüntesse:
– Nekem már járt, hogy Tünde visszavágjon – mondja Alekosz. – Ha bekerül, akkor megfordulnak a dolgok, fél éven át ő nézett engem, most pedig én leszek az, aki tehetetlenül szemléli a villa eseményeit. El tudom képzelni, hogy lesznek olyan férfiak, akik majd udvarolni fognak neki, hiszen nagyon kedves, szeretetre méltó lány. Abban is biztos vagyok, hogy nagyon fog fájni, ha azt látom, mással enyeleg, de megérdemlem. Tünde mély érzésű, tiszta lelkű lány, a személyiségének köszönhetően széles skálán mozog, és rendelkezik olyan kvalitásokkal, amelyek miatt szerethető karakter lesz a nézők számára.