Érzelmi viharok a Való Világ 5 villában

Sok a konfliktus a villában. Egyre mélyebbre süllyednek az érzelmek viharában a lakók. Párok jönnek össze és mennek szét. Hogy a későbbiekben mely kapcsolatok tartanak ki, azt csak az idő dönti el, hiszen a ValóVilág 5 a meglepetések műsora.
Dulnak az érzések és indulatok a villában. Veronika és Cristofel kalandja újabb fejezethez érkezett. Eszter, a villa ügyvédnője igyekezett tisztázni a felek konfliktusát.Nem hiába tartott fogadó órát a villa ügyvédnője, hiszen Cristofer és Veronika szerelme a paplan alatt beteljesedett.
Most Gergő is kikelt magából, aki eddig csak vidáman mosolygott a villában. Kiborulásának tárgya a kisollója volt, melyet mint kiderült Attila vett ki a tisztasági felszereléséből. Éktelen haragra gerjedt és nem is tartotta magában az indulatát.
Kinga Fecónak színt vallott. Elmondta, hogy egyre inkább vonzódik Csabához, aki Attilával ellentétben nem erőlteti rá magát. Attila átverve érezte magát, mivel úgy látja, hogy Kinga érzelmileg kezd kötődni Csabához, amit a lány nem is tagad. Fojtott haragja ezúttal is agresszióban nyilvánult meg, még inkább ellenszenvet és félelmet keltve Kingában.
A megmérettetés ideje ismét eljött. Aki az Arénában győzelmet arat, védettséget kap a kiválasztás során. Arról a nézők döntenek, hogy Shadi és Eszter is részt vehet-e a védettséget jelentő játékban. A nézők nagyobb százalékban voksoltak igennel, így a két új lakó is küzd majd a lila kendőért.
Seherezádé Dyaának elmondta, hogy Claudió elnyomásban tartotta és tulajdonképpen a villa számára egy menekülési lehetőség volt. Gergőhöz fűződő viszonyáról a szenvedélyes lány még nem kívánt nyilatkozni, ám Gergő elejtett egy mondatot, melyből arra lehetett következtetni, hogy Serivel ellentétben az ő szíve csak részben szabad. A hírek, melyek arról szólnak, hogy Gergő egy kibontakozóban lévő kapcsolatot hagyott maga mögött a beköltözéssel, tehát igaznak bizonyulnak.