VV5 Elkezdődött a találgatás kit visz ki Eszter a párbajra

Megtörtént a Való Világ 5 második kiválasztása. Sokan úgy gondolták, hogy Eszter becstelenül viselkedett, így 7 kiválasztó jelet is kapott. Mostantól Eszter kezében a döntés, hogy kit fog kihívni, kit visz ki a VV5 második párbajára?!  Sérelmek megbeszélése a kiválasztás utánElőször Dya és Attila próbálta megbeszélni a problémáját. Attila csúnyán beszélt Dyával és ezért megkapta a kiválasztó jelet tőle. Shadi úgy látja Attilának nincs igaza, így nem beszélünk senkivel. Kinga azt a kijelentését kérte számon Gergőn, hogy miért mondta belőle még egy is sok. Eszter és Annamária próbálta megbeszélni azt a sérelmet, amikor Annamária Esztert küldte át a másik csapatba. Fecó Kingát kérte számon a barátságukkal kapcsolatban. Sikerült mindenkinek elmondania a problémáit a másiknak. Shadi úgy döntött, hogy meditációval vezeti le azt a feszültséget ami előtört a beszélgetések alatt. Seherezádéban meditáció alatt feltörtek régi emlékek….sírva átrohant a szobába. Eszter és Annamária is elsírta magát a meditációs szőnyegen.Kit ajándékoznának meg szívesen a VV5 villalakók? 2 embert kellett mindenkinek választania akit szívesen megajándékozna. Azt is le kellett írnia, hogy mit adna neki. Attila Veronikának és Kingának akart adni, erre Fecó elárulta, hogy Attilának és Csabának akar adni. Attila le akarta huzatni magát Fecó lapjáról, mert nem akart együtt szerepelni Csabával. Mindenki igyekezett a másik kedvében járni kivéve persze Attilát. Shadit választotta és egy BKV gyűjtőjegyet adott neki. “Ezzel menj haza légyszíves!” volt a komment az ajándék mellé. Fecó elkövetett egy nagy hibát! Attila kérése ellenére Csabát és Attilát ajándékozta meg. Ráadásul ugyanazt a rózsafüzért adta Csabinak mint Attilának. Attila megsértődött … “Már megint kérésem ellenére szartál a fejemre! Kértem, hogy ne csináld! Engem semmilyen szinten ne hozzál össze olyanokkal, akikkel megkértem, hogy ne hozzál össze!” mondta Attila. Fecónak természetesen nagyon rosszul esett ez.
Kingával akarta Attila megbeszélni a dolgot. “Úgy érzem nincs idebent igazi barátom!” panaszolta el Kingának a jakuzziban.Eszter kiválasztása után is van élet a VV5-benA kiválasztás után azonnal megkezdődött a találgatás és a stratégia építés, hogy kit kellene kivinnie Eszternek. A javaslatok két ember közé összpontosultak: Shadi és Dya. Péter szerint Esztinek még nincs jelöltje, hogy kit vigyen párbajra.
Péter és Fecó próbálták megbeszélni, hogy ne pakolják folyton egymásra a jelet. Fecó azt mondta elgondolkodik rajta, hogy abbahagyja ezt. Péter Attilának fakadt ki Fecó inkorrektségével kapcsolatban. Attila az ajándékozás után nem kelt Fecó védelmére sőt maga is kiküldte volna a mai nap után.Eszter pizsama partijaEszter partiján felesz vagy mersz játékot játszottak a lányok. “Villában ki az a két pali aki szóba jöhetne?” Kapta a kérdést Vera. Nem akart rá válaszolni, így feladatot kapott. Pétert meg kellett csókolnia. Eszternek meg kellett mondania a véleményét/kritikáját az összes lányról kapta feladatként. Kendőzetlenül elmondta a gondolatait mindannyiukról. “Vannak-e gyengéd érzéseid Peti iránt?” kapta Annamari. Végül kitalálták, hogy csak a mersz részt fogják játszani. Eszternek Attila arcát kellett megnyalnia. Attilának befogták a szemét és Eszter megnyalta. Attila előre szólt, hogy Eszter, Veronika ne legyen. Mikor megtudta, hogy Eszter az nagyon csúnyán lehordta őt és a többieket is.