Való Világ 5 - Újabb pár van kialakulóban a VV5 villájában

Már csak három nap az első kiválasztásig, amikor a villalakók egymás szemébe mondják, kivel nem tudnak együtt élni. A villalakók csak sejtik, hogy közeleg az időpont és a gondolkodás is folyamatos ,vajon ki lesz a zöld kendő tulajdonosa.
VV Attila és VV Péter azon van, hogy VV Csaba kapja a legtöbb jelet. Ezzel az eredménnyel Attila abban reménykedik, hogy Kingát visszakaphatja. Hogy erre mennyi esélye, van közvélemény kutatást tartott a villában. Attila abban reménykedik, hogy nem szimpátia alapján döntenek a versenyzők. Ez Fecóból rossz érzéseket vált ki és úgy gondolja, hogy ez előbb utóbb a barátságukat sodorja majd bajba. Ebbéli aggodalmát Kingának is kifejtette.
A taktikázást kedveskedés követte. A lányok süteményt sütöttek és benne üzeneteket rejtettek el a fiúk számára, kellemes és vicces pillanatokat teremtve ezzel a feszült légkörben.
A villa javai játék keretében felosztásra kerültek, így megindult a javakkal való kereskedelem. A javak birtoklása megint csak konfliktusok forrása lett.
Két pár kapott lehetőséget, hogy az estét együtt tölthessék. Annamari és Vera licitált Péterre. Péter félt egy újabb randevútól a fura lánnyal, így inkább Vera mellett döntött. A másik pár a szerelmes kubai és Veronika lett. Veronikáék évődésének folytatása kevésbé volt meglepő, mint Péter és Vera estéje. Tantra randin vehettek rész a nyugiszobában. Az események kevésbé voltak érdekesek, mint az azt követő vita, amit Attila generált. Miután befeküdtek az ágyneműjébe iszonyatos haragra gerjedt és bosszút esküdött. Péter ágyneműje a medencében landolt.
Péter is engedett a randi után érzéseinek és az éj leple alatt összefonódott Verával.