Való Világ 5 - Összeomlástól féltik VV Cristofelt

Nemcsak a fődíjról csúszik le, de szerelmétől is búcsúznia kell, ha kiesik. Összeomolhat a Való Világ 5 skalpvadásza, ha nem sikerül teljesítenie a maga elé kitűzött célt, és szerelmétől is búcsúznia kell. VV Cristofel (18) úgy köszönt el a szülei­től a beköltözés előtt, hogy hazaviszi a főnyereményt, amely kirántja a családot a szegénységből.
Ahogy arról már a Blikk beszámolt, alig 100 ezer forintból élnek havonta, édesanyja ugyanis munkanélküli, édesapja keresete pedig alig elég valamire. A fiú is munkába állt, de az ő keresetével sem jutottak egyről a kettőre. A ValóVilágban hosszú idő után igazi lehetőséget látott, úgy gondolta, a nyeremény reményében feladja biztos munkahelyét. Ezért is sokkolta VV Csaba döntése; nem gondolta, hogy ő lesz az a játékos, akinek már az első párbajon meg kell méretnie magát.
– Nagyon kiborult, amikor megtudta, hogy VV Csaba őt hívja ki. Szerintem megérezte annak a lehetőségét, hogy esetleg hazamehet. Pedig ő a legüdébb színfoltja a villának, képes felvidítani az embereket, egyszerűen ilyen személyiség. A skalpvadász álarc mögött azonban egy nagyon érzékeny fiú rejtőzik, aki a családjáért bármire képes lenne. Persze soha nem mutatná ki, mennyire rosszul érintené, ha ő esne ki a játékból, de biztos vagyok abban, hogy egy világ dőlne össze benne, méghozzá a családja miatt – mondta a Blikknek VV Péter, VV Cristofel legjobb barátja, aki jó ideje ismeri már a fiút.
– Soha nem láttam még őt összeomlani, mert nem hagyná, hogy bárki is gyengének lássa. De ismerem annyira, hogy tudjam, mennyire rosszul érintené ez a dolog – tette hozzá VV Péter.
Arról nem is beszélve, hogyha a nézők úgy döntenek, VV Cristofelnek kell mennie, Veronikától is el kellene válnia. Ezzel nem csupán a skalpvadász szíve törne darabokra, hanem a lányé is, aki teljesen belehabarodott a fiúba. Az utóbbi pár hétben ugyanis fülig beleszerettek egymásba, és ezt az érzelmet még egy olyan skalpvadász sem képes palástolni, mint VV Cristofel.