Való Világ 5 - Elfajult küzdelem A VV5 villában

Holnap este vége a csapatjátéknak és az a csapat aki nyer végre kiszabadul a VV5 villából egy kirándulás erejéig.
VV Seherezádé és VV Gergő megbeszélte kapcsolatukat. Eleinte nem nagyon tudtak mit kezdeni egymással. Aztán Seherezádé beindult. “Nagyon megváltoztál az utóbbi két napban. Az emberi kapcsolatokat teljesen háttérbe szorítottad.” Gergő a játékról kezdett beszélni, Seherezádé pedig a kapcsolatukról.  Seherezádé úgy gondolja, hogy a játék az ami a kapcsolatuk közé állt. Gergő úgy látta, hogy sikerült megbeszélniük közelebb kerülniük egymáshoz, Sheri viszont úgy gondolja csak Gergő problémáiról beszéltek. Sheri Verának sírta el a bánatát. VV Veronika is szerelmi bánattal küzd! Hiányzik neki Cristofel…”Mindent vele beszéltem meg!” panaszkodott Péternek. “És itt ez a nő! Ránézek és arra a gondolok, hogy a Cris vele akart lefeküdni?!” Péter nyugtatta Veronikát, hogy Eszter lesz a következő kieső. “Nem akarom kiejteni, mert akkor összejönnek Cristofellel!” vallott őszintén Veronika. Tulajdonságok értékelése a VV5-ben
Egymás tagjait kellett értékelnie a két csapatnak tulajdonságok alapján. Őszinteség, kétszínűség és intelligencia amit értékelniük kellett mindemellett indokolni is kellett az adott pontszámot. Természetesen ezen jól össze lehetett veszni és ez sikerült is. Eszter és Veronika számára lehetőséget biztosított ez a feladat, hogy újra összevesszenek, de végre elkezdtek beszélni egymással.
Pókfocibajnokság
Gergő-Fecó és Csaba-Vera állt fel a pókfocihoz. Mindkét csapat nagyon küzdött, de az első gól Gergőről ment be és öngól lett. Több gól nem is született, ezért a kockásak nyerték ezt a versenyszámot. Gergő magát okolta a gól miatt.
Villa HetiHetes
A villa a valódi műsor mására megrendezte a Villa HetiHetest. A két csapat alaposan beolvasott egymásnak. Attila ismét hozta a formáját, közönséges módon fogalmazta meg véleményét. Leginkább Kingát és Dyát találta szíven a beszólása.
Bókverseny
Kinga és Attila között zajlott a verseny. Kedves szavak mögött kegyetlen dolgok odamondogatása történt. Attila a feladatot sértegetéssel oldotta meg. A többiek megdöbbenéssel hallgatták végig a kettőjük párbeszédét, melyet végül Kinga nyert. Kinga erkölcsi győzelmet is aratott, hiszen nem sírta el magát Attila mocskolódásán.
Feszültségből nincs hiány a villában. A kockások és csíkosok heti versenye hamarosan véget ér. A csapatjátékok végét a villalakók a nézők szavazatainak köszönhetően Zompi partyval zárják majd.