Való Világ 5 - Kirúghatják az ügyvédi kamarából a ValóVilág sztárját

Élete álmát kockáztatta VV Eszter azzal, hogy bement a villába. A karrierista kategóriában indult nő a ValóVilág kedvéért veszélyezteti praxisát, mivel a Budapesti Ügyvédi Kamara foglalkozásához méltatlannak tartja a valóságshow-ban való szereplést. Eszter elmondása szerint élete legőrültebb húzásának tekinti, hogy jelentkezett a ValóVilág ötödik szériájába. A lány december óta dolgozik ügyvédként, azonban karrierje jelenleg tiszavirág életűnek tűnik. A Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke ugyanis etikátlannak és ügyvédhez méltatlannak tartja a játékos viselkedését. Közleményében kiemeli, hogy Eszter a házba való belépést megelőzően szüneteltette ügyvédi tevékenységét, azonban összeférhetetlennek tartja, hogy a játékos lépten-nyomon hangoztatja, hogy mi a foglalkozása.
- A kamara szerveinek most azt kell eldönteniük, hogy az ügyvédjogon kívül helyezheti-e valaki magát a szünetelés ténye által, különösen ha szereplése során folyamatosan a hivatásával hozza magát kapcsolatba. A kamara az eljárás lezárásáig nem kíván az ügyben további nyilatkozatokat, információkat kiadni - szól a közlemény.
Eszter édesanyja az Új Ásznak elmondta, hogy lánya már kiskora óta ügyvédnek készült.
- December óta praktizál a lányom. Ügyvédnek tanult és világ életében az is szeretett volna lenni. Egyelőre azonban ne temessük Eszter karrierjét, csak akkor menjünk át a hídon, amikor már a folyóhoz értünk - mondta el az édesanya, aki jelenleg külföldön tartózkodik, így nem követi a televízióban a villa életét.