Való Világ 5 - Csaba ismét védett lett a VV5 Arénában

Vasárnap a VV5 villalakók újra egymás szemébe mondják, hogy kivel nem szeretnének együtt élni. Persze előbb védettséget lehetett szerezni az Való Világ 5 Arénában, a lila kendő megszerzésével.
Délután megszólalt az Arénát jelző riadó hang. A VV5 lakói nem voltak felhőtlenül boldogok, de már rutinosan beöltöztek a versenyhez. Shadi reménykedett, hogy nem Attila vagy Péter szerzi meg a kendőt. Eszter viszont úgy érezte, hogy mindenképp neki kell megszerezni a kendőt a VV Cristofel probléma miatt.VV  Veronika természetesen minden erejével Eszter ellen küzdött. Második VV5 Aréna küzdelem a védettséget jelentő lila kendőért.
Rakoncátlan golyók volt az első feladat. Egy tányéron kellett egyensúlyozni és meghatározott időközönként nőtt eggyel a golyók száma a tányéron. 6 játékos tudott továbbjutni ebből a játékból. Fecó, Vera, Péter és Eszter esett ki először. A többiek 3 golyóval egyensúlyoztak tovább. Gergő, Attila és Seherezádé is kiesett a 3 golyónál. A második fordulóban színes pólót kapott a maradék hat játékos. Mindenkinek a saját színét kellett eltalálni egy kókuszgolyóval. Ha más színét találta el, akkor neki járt a pont. Csaba az utolsó 3 körig pontot sem szerzett, majd a többiek és saját maga is sikeresen betalált neki, ezért 4 ponttal Ő nyerte a lila kendőt. Úgy tűnik, hiába nem adták oda neki a védettséget a sikeres párbaj után – a lila kendőt -,  megszerezte azt Ő maga. Bár ebben segített neki Dya is, aki dobott neki egy pontot illetve a végén már inkább elhajította a kókuszt túl a pályán csak nehogy Veronika legyen a védett aki szorosan 3 ponttal mögötte állt. “Megint a Csaba nyerte meg! Jogos! Úgy sem tette volna rá senki! Had aludjon!” vélekedett Attila. “A csávó iszonyúan erős!” ismerte el Péter is. “Gergő amióta Soltész Rezső számokat énekelhet elkezdett játszani. Taktikázik!” úgy tűnik Shadit akarják kiküldeni Attilával és Veronikával. Hierarchiát állítottak az erőviszonyok alapján a VV5 lakói
Amikor megismerték a villalakók a feladatot rögtön taktikázni kezdtek. Összeállt egy kis csapat Péter, Gergő és Attila vezetésével, hogy meghatározzák a hierarchiát, de úgy, hogy ebből Shadi érezze magát királynak, akit ki akarnak ejteni. A másik szobában szintén egy másik csapat ugyanezt tette, de inkább a szívére hallgatva. A két csapat táblát cserélt, majd próbálták megérteni, hogy miért ez a sorrend alakult ki. Péterék taktikája bevált. Csaba és Kinga csapata a szobában jól összeveszett azon, amit láttak a táblán.
A két csapat továbbra is együtt maradt, de most egy versenyen kellett összemérniük magukat. Csaba és Attila a két vezető kvízben mérte össze a tudását. Attila veszített – “Nem áll nekem jól a buta szerep, most már rendesen fogok játszani!” Peti szerint a részvétel és a csalás a fontos, így a második fordulóban mindenképp csalnak. Társkereső hirdetések – VV5 Társkereső hirdetést kellett írni mindenkinek a másik csapat egy-egy tagjáról, melyet annak kellett felolvasnia akiről szólt. “Elérhetőségem gyorskocsi utca minden vasárnap!” kapta meg Gergő a sajátját. Kinga társkereső hirdetését természetesen Attila írta meg. Az eredmény nem is maradt el….Kinga elsírta magát. Shadi próbálta vigasztalni a szobában. Attila szerint egy felturbózott őszinteség volt, melyek betaláltak. Ugyanakkor bűntudata volt,…. de nem sokáig! “Ne játsszuk itt a képmutatót! Ami jár az jár!” Erotikus tánc a Való Világban – A két csapat táncosai összemérték tudásukat. VV Veronikának és Eszternek a másik csapat egy-egy tagját kellett elcsábítani erotikus tánccal a következő fordulóban. Eszter Gergőt kapta és mindent be is vetett. Seherezádé már nem örült ennek annyira! Shadi Veronikát kapta és Veronika sem akart lemaradni! Nyalta – falta Shadit. “Úristen, Te ezt megcsinálnád neki?!” fakadt ki Kinga Seherezádénak. Shadi mégis csak 1 pontot adott neki. Gergő ezek után 2 pontot adott Eszternek. Így ezt a fordulót is a kockás csapat nyerte.