VV5 - majdnem kizárták VV Pétert és VV Cristofelt a két balhés lakót

Tettlegességig fajult az RTL Klub valóságshow-jában szereplő két játékos vitája, kis híján kizárta őket a produkció. A Való Világ -ban tettlegességig fajult egy vita, egy félreértés miatt előbb Péter nyomott egy tojást Cristofel arcába, a tébolyultan üvöltöző, idegein uralkodni nem tudó kubai taszított egyet a reality-veteránon, majd leöntötte valamilyen, mustárra emlékeztető folyadékkal.
A Való Világ negyedik szezonjában volt már kizárás, dobálás és taszigálás miatt, így közel járt most a két játékos ehhez, mert a szabályzat szerint fizikai agresszió után el kell hagyni a villát. Mivel gyerekesen viselkedtek, büntetésként napokig gyerekként kell benn élniük, és a lakótársaknak is ekként kell kezelnie őket. Nem ihatnak alkoholt, nem káromkodhatnak, korán le kell feküdniük.
VV Péter egy pitiáner gyerekcsínyen annyira felhúzta magát, hogy bosszúból odakente a tojást VV Cristofel arcába. A Skalpvadász ezt nem tűrte szótlanul és visszakente a szétfolyt tojást Péterre, majd közölte vele, hogy nem neki szánta a tojásokat, hanem Verának, aki délután megtréfálta, arról pedig nem tehet, hogy ő feküdt bele. Erre Péter elnézést kért, hogy ennyire felhúzta magát, de Cristofel odarohant a hűtőszekrényhez kivette belőle a mustáros üveget és mustárt nyomott Péter arcába. Vitájuk nem fajult tettlegességig, három perc múlva, már röhögtek a történteken, így nem lehet egy lapon említeni VV Zsuzsi kirohanásával.
Varga Rita a műsor főszerkesztője elmondta, a fiúk tudják, hogy hibáztak, heves vitájukat pedig megbánták. Az incidens után azonnal kaptak egy levelet, amiben az állt, hogy a műsorkészítők vasárnap estig döntenek a sorsukról, vagyis a büntetésükről. A lakók egyből elkezdtek kombinálni, hogy biztos kizárják őket, de erről szó sincs, mivel vitájuk nem fajult tettlegességig.