Való Világ 5 - VV Csaba nyerte az arénát

Egy párbaj és két arénagyőzelem után a VV-villa egyik legerősebb játékosává nőtte ki magát Csaba. Társai alábecsülték a szépfiút, pedig adottságainak köszönhetően a VV 5 főnyereményére is esélyes. Az eddig szürke egérként nyilvántartott Csaba szerezte meg másodszor is a védettséget jelentő lila kendőt, ismét felmentve magát a következő párbaj alól. Ha a helyes pasi a következő arénás játékokban is ilyen ügyesen veszi az akadályokat, nagy eséllyel pályázhat a busás főnyereményre. Pedig Csaba egyáltalán nem küzdött azért, hogy villalakó legyen.
– Heccből jelentkeztem a show-ba, nem hinném, hogy beillek a képbe, mert túl készséges típus vagyok, ami a villalakókra egyáltalán nem jellemző. A főiskolán sem nagyon örültek, amikor megtudták, hogy talán szerepelni fogok a ValóVilágban – nyilatkozta az esélytelenek nyugalmával a beszavazóshow előtt Csaba. Legjobb barátja szerint Csaba olyannyira nem hitt a sikerben, hogy el sem búcsúzott szeretteitől.
– Csak kíváncsi volt, hogy működik egy válogatás vagy egy beszavazóshow. Nemcsak ő, de a környezetéből senki sem gondolta komolyan, hogy bekerül a műsorba, így hagyott maga után néhány elvarratlan szálat. Érdekes szituáció, szívesen megkérdezném tőle, hogy ezt mégis hogy gondolta, mi a terve. Úgy tudom, még a főiskoláról sem iratkozott ki, ahol pénzügyet és informatikát tanul – árulta el Füredi Máté, aki úgy véli, még sokáig képernyőn marad barátja.
– A szülei nem nagyon támogatták abban, hogy jelentkezzen a műsorba, de ma már nem idegenkednek attól a gondolattól, hogy Csaba villalakó lett. Szégyenkezni nincs is okuk, mert nem csinál hülyét magából, intelligens, és illemtudóan viselkedik. Az a véleményük, ha a fiuk jól érzi magát odabent, akkor csinálja végig, amit vállalt.
A jó eszű gitáros fiún aligha fognak ki a taktikázó villalakók vagy az aréna szellemi kihívásai, és a fizikai feladatok sem jelenthetnek számára nehézséget, nem csoda, ha barátja komoly sikert remél Csabától.
Mindenképpen esélyes a döntőre, de a szerencsének és a közönség szavazatának is nagy szerepe van abban, hogy ki nyeri a fődíjat. Abban biztos vagyok, hogy a játék háromnegyedéig el fog jutni – morfondírozott Máté.