Való Világ 5 - VV Attila valóban ravasz pszichopata?

Mostanra szinte mindenki elfordult VV Attilától, nincs olyan villalakó, akivel ne került volna összetűzésbe. Pedig a játék kezdetén sokan nem értették, hogy miért pont az összeférhetetlenek kategóriában indult...
"Te megőrültél!" - lassan nincs olyan nap, amikor ne hangozna el ez a mondat, mivel a villalakók képtelenek tovább elviselni VV Attila kirohanásait. Sokszor nem tudják mire vélni kiszámíthatatlan viselkedését és gonosz megjegyzéseit. Ilyenkor a háta mögött nem egyszer összesúgnak, hogy csak egy igazi pszichopata viselkedik így. Ha sorra vesszük, hogy mik is a jellemzői ennek a pszichológiai zavarnak, akkor valóban lehet a dologban valami. A leírás szerint ugyanis a pszichopata ember:
- impulzív és agresszív: Attila hatalmas megdöbbenést váltott ki a többiekből, amikor letépte VV Kinga melltartóját a medencés buli alatt, vagy amikor minden előzmény nélkül leöntötte sörrel. Legutóbb pedig egy tele tányért söpört le az asztalról, csak azért, mert elégedetlen volt valamivel.
- lelkiismeret-furdalást és belátást nem ismer: ha megbántja VV Kingát, akiért pedig állítólag odáig van, nemhogy bocsánatot kérne tőle, hanem még jobban belé rúg. Amikor VV Gergő ráförmedt, hogy miért vette el a kisollóját, még ő volt felháborodva az alfahím kirohanásán.
- manipulatív és a végtelenségig önző: akárhányszor félrevonul valakivel, hogy beszélgessenek, sikerül bogarat ültetnie az illető fülébe. Például VV Fecóval is úgy játszik, mintha a bábja lenne.
- hiányoznak belőle a társadalmi együttéléshez szükséges pszichés képességek és készségek: VV Attila nap mint nap bizonyítja, tényleg nem véletlen, hogy kategóriája az "összeférhetetlen" jelzőt kapta...