Való Világ 5 - érdekből enyeleg a boszorkány és az ördög

Látszólag egyre szorosabb érzelmi szálak fűzik egymáshoz VV Pétert és VV Annamáriát. Barátaik szerint azonban mindkét fél átveri a másikat, csak ördögi játékot játszik a villa két legrafináltabb játékosa.
Napról napra bontakozik ki Péter és Annamária románca. A villa boszorkánya amúlt héten a riportszobában elárulta, hogy a köpcös valóságshow-veterán épp olyan férfi, amilyet ő keres. A mélyen vallásos Fecó által ördögnek nevezett Péter a szombati összefoglalóban privát randira hívta Annamáriát, aki nem teketóriázott, néhány korty bor után szerelmet vallott a villa nagy manipulátorának. Péter nem viszonozta ugyan egyértelműen a fura, rejtélyes lány érzelmeit, de bókok hadával árasztotta el, s látszólag elhitette vele, hogy van nála esélye a villa boszorkányának. Az érintettek villán kívüli barátai meglepő módon egybehangzóan állítják, hogy Annamária és Péter is csupán taktikából próbálja elcsavarni a másik fejét, sőt, még csak nem is zsánerei egymásnak. – Egyértelműen taktikai lépés volt ez Péter részéről. Nem mondott se igent, se nemet, hanem szépen lógva hagyja a lányt. Régóta ismerem, taktikus figura, és nem is a hirtelen szerelmek embere. Ráadásul alapvetően a dekoratív lányokat szereti. Hosszú távon az is fontos nála, hogy a barátnőjének legyen sütnivalója, de a röpke kalandoknál nem igényli feltétlenül az ilyesmit. Nem látok Péter fejébe, de szerintem legfeljebb jó barátság alakulhat ki közte és Annamária közt – vélekedett a mokány hódító jó cimborája, Dávid.
– Annamari elsősorban taktikából játssza a szerelmest Péternek. Biztos van valami alapja a dolognak, de az ezer százalék, hogy nincs annyira elájulva tőle, mint amennyire mutatja. Nem a típusa Péter, mindig is magasabb és fiatalabb pasijai voltak. Nyilván szüksége van a villában egy védelmezőre, amit Péter megtestesíthet, mert határozott fellépésű, karakán, és ez tetszhet Annamarinak – állította a lány barátnője, Gyöngyi.