aló Világ 5 -Kingától remél szexet Gergő

Negyvenöt napja él szex nélkül Gergő, s a jelek szerint hiába várja Seherezádétól, hogy kielégíti férfiúi étvágyát. Az alfahím ezért új partnert keres, és Kinga nyitottnak tűnik a kapcsolatra. Seherezádé lassan három hónapja nem hajlandó lefeküdni Gergővel, aki egyre türelmetlenebbül szomjazza a szexet. Kinga eközben mind közelebb kerül a fiúhoz, egy hétfői üvegezés alkalmával ki is mondta: a villafiúk közül Gergővel szexelne a legszívesebben. Ez persze legyezgette az alfahím hiúságát, és a maga módján el is kezdte a „násztáncot”. – Nézz a szemembe! Tudod, hogy odakint oltári módon megd..nálak – udvarolt a macsó.
– Kinga éppen Gergő esete – mondja Zsófi, a fiú legjobb barátnője. – Mivel látja, hogy Sehi nem adja oda magát, lanyhul az érdeklődése iránta, és egyre intenzívebben keresi a többi csaj társaságát, de addig nem fog lépni, amíg Seherezádé ki nem mondja: nem szexel a villában. Ha ez megtörténik, Gergô már továbblép, hisz hajtja a vére. Egyébként is kezd kiábrándulni a lányból, úgyhogy hamar eljöhet a szakítás. Kinga barátai sem tartják kizártnak, hogy összejön a két fiatal.
– Az esete Gergő, akármi lehet köztük – mondja Sebastian, a cselszövő lány barátja. – De amíg Sehivel van, Kinga nem adja oda magát. A történetet tovább bonyolítja, hogy kiderült: Kinga még mindig érez valamit Attila iránt.