Való Világ 5 - Tombolt az ügyvédnő a Valóvilág villában!

Teljesen kivetkőzött magából bú­csú­­buliján Eszter, a Való­Vi­lág ügyvédnője. A vasárnap este Dyával párbajozó lány gátlásai akkor kezdtek el oldódni, amikor feladatul kapták, hogy mutassanak be egy vad, szexi takarítást. A párductestű Dya egy szál fehérneműben, kissé unottan teljesítette a kötelezettséget. Vele ellentétben a molett ügyvédnő mindent bedobott, vagyis inkább ledobott, mert már ekkor megszabadult a melltartójától. Ilyen erotikusan még senki sem pucolt ablakot a villában! Eszter Attilát, Pétert, Seherezádét és Verát hívta meg a búcsúbulijába, ahol a Csillag születik sztárja, Varga Viktor fokozta a hangulatot. Később, némi szesz elfogyasztása után a csapat a medencében kötött ki, ahol az ügyvédnő még merészebb dolgokat művelt, flörtölt Péterrel, majd még azt is megengedte, hogy Attila a keb­leit nyalogassa. Péter sem tétlenkedett, ő Verával gabalyodott össze a víz alatt és felett egyaránt.
Eszter a „karrierista" kategóriában került be a villába, de kérdéses, hogy milyen pályafutás vár rá idekinn. Az ügyvédi kamara már azért is vizsgálatot indított, mert néhány nappal ezelőtt szexi táncot lejtett Gergő előtt. Mostani viselkedése lehet, hogy végképp kiveri a biztosítékot a kamaránál. A lány a villában sem örvend nagy népszerűségnek, a versenyzők közül mindössze Vera állt ki mellette.
Ki tudja azonban, lehet, hogy a mai párbajon a nézők értékelik majd, hogy Eszter kitört az eddigi szürkeségéből, és oly sok mindent megmutatott magából.