Való Világ 5 - Harmadik párbaj, VV5 Eszter nyert, Shadi kiesett

Az adás elején már óriási volt a különbség a két párbajozó között. 22 – 78% volt a két fantomkép alatt. Rá egy órára ahelyett, hogy csökkent volna, tovább nőtt a különbség…már 21-79%-ot mutatott az ábra a Való Világ 5 stúdióban. VV5 Eszter megint elsöprő fölénnyel nyerte meg a Való Világ 5 harmadik párbaját. Búcsúzkodás a harmadik VV5 párbaj előtt
Eszter búcsúbeszédében elmondta, hogy jobban alakultak a kapcsolatai, mint az első párbaja előtt. Végre talált egy lelki társat is magának, aki a védőbeszédét is mondani fogja és ez Seherezádé. Azt gondolta, hogy könnyebb lesz ez a párbaj, mint az előző volt, de elmondása szerint ebben tévedett. Még mindig nem a legjobbak a kapcsolatai a villában, ezt az is jelzi, hogy neki kell megint párbajoznia. Shadi szerinte nehezebb ellenfél lesz, mint Dya. Bízik önmagában és örül, hogy Seherezádé személyében végre van aki visszavárja.
Shadinak talán több barátja is lett. Csaba, Fecó, Veronika és Kinga az akit megnevezett közülük. Attilát kihagyta az ölelkezésből jelzés értékűen. A két utoljára beköltöző párbaja megkezdődött a stúdióban. Shadi Eszter párbaj a VV5 stúdióban
Utolsó beköltözőként erős hátránnyal indultak. Shadi úgy látta, hogy mindketten olyan egyéniségek, akik kiállnak az igazukért. Eszter úgy látja, hogy Shadi nem akart vele beszélgetni a villában, kifejezetten kerülte őt és így eltávolodtak egymástól.
Eszter többször megkapta, hogy kétszínű. Úgy látja, hogy gyakran félreértik őt, mert túl bonyolultan fogalmaz. Igyekszik változtatni ezen és egyszerűen fogalmazva elmondani a véleményét nyíltan. Eszter szerint a kétszínűség hozzátartozik a Való Világhoz, hiszen a teljes igazságok folyamatos konfliktust szülnének.
Az ex-VV-sek is elmondták véleményüket. Jerzy, Cristofel, Bandi, Dya Shadit várta vissza.  Zsófi, Ágica,  Anett pedig Esztert várta vissza a Való Világ 5 villába. Kortesbeszédek a párbajozóknak
Seherezádé frappáns beszédet mondott Eszter mellett. A végén megszólalt a gong és akkor gyorsított bele és buzdított Seherezádé Eszti mellett a szavazásra. Csaba azt próbálta kiemelni Shadi mellett a kortesbeszédében, hogy nagyon nehéz volt Shadinak utolsóként beköltözni és kialakítani a kapcsolatait.
Seherezádé, Attila, Annamária várta csak vissza Esztert. Csaba, Vera, Péter, Veronika, Gergő, Fecó, Kinga pedig Shadit várta vissza. Eszter nem annyira, Shadi viszont meglepődött, hogy ilyen sokan várják vissza.
Eszter elsöprő diadalt (79-21) aratott Shadi felett és újra megnyerte a párbajt, immár a harmadikat. Shadi hazament, de előbb Attilától akart elbúcsúzni. “Szeretném, ha tudnád, azzal hogy én kikerültem a világ meg fogja tudni hogy ki vagy Te!” kezdte Shadi. “Ezen dolgozom én is! Örülök, hogy kint maradtál te kis majom!” vágott azonnal vissza Attila. Shadi erre teljesen leblokkolt és már nem is fejezte be a mondanivalóját….