Való Világ 5 - Ezért nem merik kihívni VV Csabát

A legtöbb villalakót halálra untatja a fiú, az esti összefoglalókban pedig azért szerepel keveset, mert csak eszik, iszik, edz és alszik ? ahogy eddig Balázs és Lilu megjegyzéseiből kiderült. Mégis alulmaradna az, aki párbajra hívná Csabát. Vajon miért? Kedves és értelmes srác, ezen nem vitatkozik senki, de nem való egy szórakoztató műsorba - és ez csak egyike azoknak a hozzászólásoknak, amiket VV Csaba kap, többségük ennél sokkal keményebben fogalmaz. Akárcsak Sebestyén Balázs, aki minden alkalommal megkérdezi Csabát, mikor láthatja tőle azt a nagy vadulást, amit a visszakerülése után ígért. Hiába tartják tujának, aki semmit nem csinál, ha most küldenék Csabát párbajra, a különböző netes és egyéb felmérések szerint, megint legyőzne bárkit. Mi lehet a titok nyitja? Csabának a hozzászólásokból ítélve sok rajongója van, akik különböző ValóVilág oldalakon vagy más portálokon védik a fiút, mondván szerény és kedves. Sőt, egyenesen azt követelik, hogy az összefoglalókban foglalkozzanak többet vele, de mert Csaba tényleg nem produkálja magát, ezért nehéz lenne eleget tenni a kéréseknek.
Ahogy korábban írtuk, Csaba visszakerülésekor sokan gyanakodtak arra, hogy gazdag barátok állnak mögötte, akik semmi pénzt nem sajnálnak, ha ezzel játékban tartják őt. Most is tartja magát ez a pletyka. A hírek szerint pedig Csaba barátai csak pénzért nyilatkoznak.
Az erőfölényt pedig a villalakók is érzik. Attila őszintén bevallotta, hogy nem merné kihívni Csabát, és végül Péter is másra tette a jelet. Ők csak abból következtetnek Csaba népszerűségére, hogy a fiú szinte minden nézői szavazást megnyer. És ha így menetel, akár a döntőbe is kerülhet.