Való Világ 5 - Cristofel feleségül veszi Veronikát a villában?

Médiatörténeti pillanatnak lehetnek tanúi a VV5 nézői, ha Veronika igent mond Cristofelnek. A show szerkesztői ugyanis engedélyeznék a villaesküvőt.
Cristofel azért tér vissza a villába, hogy meglágyítsa Veronika szívét. A szerelmét egy bátor tettel szeretné bizonyítani. Úgy döntött: feleségül veszi. A frigy persze csak akkor jön létre, ha Veronika igent mond, ehhez pedig az kell, hogy megbocsásson, amiért Cris összeszűrte a levet Eszterrel.
A kubaival a beköltözése előtti órákban beszélt munkatársunk. A vagány fiú nagyon izgult.
– Addig megyek utána, míg meg nem bocsát, mert a világon őt szeretem a legjobban. Egyetlen nőre sem néztem rá, mióta kijöttem. Csak Veronikára gondolok. Ha bemegyek, akkor el fogom ismerni, hogy meggondolatlan voltam. Tudom, ez kevésnek tűnik, de ehhez a szöveghez olyan arcot kell vágni, hogy elhiggye. Haragszik rám, de nem fog bántani, annál jobban szeret. Ha megbocsát, akkor szeretném nőül venni. Ott bent a villában – reménykedett Cristofel.
A ValóVilág szerkesztői mindenben támogatják a szerelmespárt. A műsor kreatív producere szerint médiatörténelmi pillanat lehet ez az esküvő.
– Nem szexelni küldtük viszsza Cristofelt, hanem azért, mert elvarratlan szálak maradtak közte és Veronika között. Ha össze akarnak házasodni, mi abban is segítünk – mondta Rubin Kristóf, aki szerint a visszatérés nem ütközik semmilyen szabályba, tavaly Olivérék mentek vissza vendégként. Cristofel a játékban nem vehet részt, a fődíjért nem harcolhat.
– Ahogy ígértük is, sok újítás lesz ebben a szériában, párhuzamosan megy majd a történet a villában és azon kívül – titokzatoskodott a televíziós szakember.