Való Világ 5 - Barátnője szerint VV Kinga meghülyült a villában

VV Kingát az elmúlt két hónap alatt teljesen kiborította az egyébként összeférhetetlen kategóriájához tökéletesen hű Attila. Persze az is jól látható, hogy Kingában olyannyira felgyülemlett már a feszültség, hogy dacos büszkesége miatt gondolkodás nélkül képes volt lemondani a táncos feladat fődíjáról, azaz lemondott annak lehetőségéről, hogy két hónap bezártság után találkozzon a családjával.
Ennek legfőbb oka az volt, hogy győzelmük esetén nyereményét meg kellett volna osztania a szívétől távol álló Attilával. A lány barátnője elmondta: nem csodálkozik Kinga kirohanásán, sőt.
Szerintem Kinga már meghülyült Attilától. Amit most látunk, az már a végkifejlet. Jobb, ha mostanában elkerüli őt Attila, mert ez már egy kicsit sok, bár én már rég elküldtem volna melegebb éghajlatra - mondta el a barátnő, aki alátámasztotta azt is, hogy a család nem örült volna Attila látogatásának.
Olyan embert, mint Attila, biztos, hogy nem vinne haza, mert szégyellné, és tisztában van azzal is, hogy mi lenne a szülők véleménye, hiszen látják, hogy mit művel vele a villában. De az a legbosszantóbb, hogy elnézve a táncos produkciókat, az övéké volt a legjobb, és abban is biztos vagyok, hogy már csak a feszültség kedvéért is megszavazták volna a nézők a győzelmüket, hiszen akkor láthatták volna, hogy mi történik akkor, ha Attila Kingáéknál vendégeskedik - árulta el a napilapnak a barátnő.