Való Világ 5 - Pofonok a negyedik párbaj előtt a VV5 villában

Folytatódtak a bokszedzések a Való Világ 5 villában, ahol Attila és Vera majdnem összeverekedett. Vera ezek után megkérdezte a VV5 lakóitól, hogy kit vigyen a negyedik Való Világ 5 párbajra.
Milo Viki igyekezett megnyerni Kinga és Csaba bizalmát,….mert egy jó edzőnek mindent tudnia kell. Ugrálókötelezés közben Kinga kiborult. Saját bevallása szerint is rossz a kondíciója. Fel kell ütni a hasatokat …jött a következő szakszöveg. Kaptak egy kis gyomrost mindketten.
A másik csapatban Seherezádé, Fecó és Gergő edzett együtt Öcsivel. Mindannyian elégedettek Öcsi edzővel, Gergő szerint még talán hajthatná őket jobban is.
Pétert meggyőzte edzője, hogy ne Csabát hívja ki. Javasolta neki inkább Attilát vagy Gergőt. “Gyakran fel kell majd ugranod a futópadra, mert az hozza meg az állóképességet!” mondta Péternek edzője.
A negyedik csapat nem tud sokat edzeni, mert Attila és Vera képtelen együttműködni. Vera beszólogat Attilának és Ő ezt nehezen tűri. Az edzés végére annyira összerúgták a port, hogy Bunyós Pityunak kellett közéjük állni, nehogy elkezdődjön a bokszmeccs. Az első ütésváltás megtörtént közöttük Attila hasba ütötte Verát, mire Ő visszatámadt. Attila próbálta megbeszélni Verával a helyzetet, de nem volt rá hajlandó.
Csaba bement Attilához, mert éhes volt és enni akart. Attila kijelentette, hogy Ő nem éhes és nem akar enni vele. Csaba kiakadt, hogy ennyire nincs tekintettel a másikra Attila. “Egyél olyat, amit nem tányérból kell enni! Vagy egyél bögréből!” javasolta neki Attila. “Nem véletlenül kerültem az összeférhetetlenek kategóriába. Nem bírom ezt a testi közelséget!” mondta el erről a véleményét Attila.
Fecó Csaba mellé állt és próbálta rávenni Attilát, hogy egyen Csabával. Attila nekiugrott Fecónak és lehazugozta. Fecónak ez annyira rosszul esett, hogy bement sírni a nyugiszobába és úgy döntött feladja a bokszot is, mert nem akar Attilával kiállni. Fecó rájött, hogy végleg elveszített egy barátot.
Attila érezte, hogy túllőtt a célon és bevitt egy kis paradicsomos káposztát, hogy együtt egyen Csabával …Fecó előtt. Ezek után ment volna Fecóval bokszolni, de Fecó közölte vele, hogy Ő már nem fog bokszolni. Vera tanácsot kapott kit hívjon párbajra
  • Kinga biztosította, hogy vissza fogja várni Verát.
  • Péter Annamarit vagy Veronikát javasolta neki attól függően, hogy biztosra akar menni vagy elrendezni akar valamit.
  • Annamari elfogadja, ha Őt választja de inkább Veronikát vagy Pétert válassza.
  • Veronika szerint nem lenne váratlan fordulat, ha Őt jelöli. Ha fiút akar kivinni akkor Fecót javasolta neki.
  • Attila Annamarit javasolta neki, mert olyan konfliktusai voltak vele csak amik jogosak voltak. Vera rávezette Attilát, hogy benne van az is a pakliban, hogy őt vigye ki.
Kinga kikérdezte Verát, hogy kit javasoltak neki. Fecón megdöbbent, hogy Veronika javasolta Verának. Eszter és Kinga konfliktuskezelést tartott
Első páciensek Vera és Veronika volt. Mindketten elkezdték fújni a magukét és semmivel nem jutottak közelebb egymáshoz. Következő páciensek Fecó és Attila volt, akik a bokszról, de leginkább a barátságukról próbáltak egyeztetni. Itt sem jutottak közelebb egymáshoz. a felek, mindenki védte a maga igazát.