Való Világ 5 - Csaba nem tud veszíteni az Arénában

Harmadik megmérettetés – Csaba nem tud veszíteni az Arénában – VV5 összefoglaló
Ma ismét meg lehetett szerezni a védettséget az Arénában immár harmadik alkalommal. Egyre értékesebb a lila kendő a Való Világ 5-ben, ezért mindent megtettek a VV5 lakói a megszerzéséért.
Pétert megmasszírozta Veronika hajnalban, majd összebújva aludtak el. Ezen ne is csodálkozzunk, hiszen Péter megígérte Cristofelnek, hogy  vigyázni fog Veronikára….a maga módján.Vera nem bírta ezt hallgatni és kiköltözött a nappaliba aludni. Vera féltékeny lett Veronikára. Villarádió a VV5-ben
Attila nagyon komolyan vette a villarádiót. Megszólta Veronikát, hogy beleszól mások mondanivalójába, Kingát kioktatta, hogy ne kapkodjon. A meghívott vendégek Annamari és Vera voltak. Attila elég hamar a párbajra terelte a szót és próbálta kiszedni belőlük hajlandóak lennének-e párbajozni egymással. Veráék után Gergő volt a vendég. Természetesen Seherezádéval való kapcsolata volt a téma. Gergő is úgy látja, hogy ennek a kapcsolatnak nincs több dobása. Ennyi volt benne és nem több. Harmadik megmérettetés a VV5 Arénában Két csapatra osztották a villalakókat. Mindkét csapat ugyanannyi fiút és lányt tartalmazott. Az egyik csapatban Vera, Csaba, Shadi, Gergő, Kinga, Veronika volt a kék csapat. A többiek pedig a zöld.  Mindenki másért küzdött az Arénában. Annamária például azért, hogy Vera ne szerezzen védettséget! Az első játék harc a labdákkal. Mindkét csapatnak volt egy saját labdája, melyet az ellenfél gólvonalán túlra kellett juttatni, miközben meg kellett akadályozni ugyanezt a másik csapat részéről. Az első összecsapás a lányok között zajlott. Itt a kékek Veronika, Vera és Kinga nyertek.
A fiúk összecsapásánál Attila rávette Gergőt, hogy veszítsék el nehogy Shadi védettséget szerezzen. Gergő belement ebbe. Egyetlen probléma volt, hogy Shadival nem beszélték meg ezt Shadi oroszlánként küzdött és végül mégis a kékek nyerték itt is az összecsapást.
Második játék a pörgetés volt, de már csak azokkal akik versenyben maradtak. Megpörgették a játékosokat, hogy elszédüljenek, akiknek ezek után át kellett menniük egy gerendán. Ha leléptek, akkor újra kezdődött minden. “Én a vidámparkban is mindig hányok!” parázott Veronika. Végül megnyerte Gergő ellen a meccset. Ezek után Vera és Csaba csapott össze, ahol Csaba lett a győztes. Utoljára Shadi és Kinga próbálkozott. Itt Kinga lett a nyerő.
Ez a játék addig folytatódott, míg csak egy versenyző maradt és az Csaba lett! Nem tud hibázni Csaba az Arénában. Most is megnyerte a védettséget a megmérettetésen és megkapta a lila kendőt. Kinga barátnőt keres Dya után. Minden lánynak be kellett menni Kingához a szobába és megpróbálni pletykálkodni. Kinga feltett egy kérdést és arról el kellett vele beszélgetni. Ezek alapján Kinga választott magának egy új barátnőt. Seherezádét Kinga kiejtette, Veronika viszont nem akart barátkozni Kingával. Ezek után mégis Veronikát választotta Kinga, mely nyilván rosszul esett Verának. Vacsoracsata a VV5-ben
Az első versenyzők Annamari és Eszter voltak. Közösen készítettek vacsorát a fiúknak. Sörkóstolással várták a fiúkat, akik le voltak nyűgözve már az ötlettől is. Eszter fokhagymakrémlevest készített a fiúknak és az egész jól sikerült. A következő menü a lasagna volt, melyet íztelennek és száraznak találtak. Végül rakott palacsinta volt a desszert Annamari készítésében. Péter szerint legyeket lehetett volna csapkodni a desszerttel. A fiúktól összesen 37 pontot kaptak.