Való Világ 5 - A műnőknek leáldozott! VV Eszter a nyerő

Eszternek egy percig sem kell aggódnia amiatt, hogy legyőzi-e Shadit a párbajon! Hiszen nemcsak a villalakók kezdik elfogadni, hanem a nézők szimpátiáját is elnyerte, ráadásul azt is bebizonyította, hogy a telt nők igenis vonzók.
Tehén, Moby Dick - ez csak néhány azok közül a csúfnevek közül, amiket a villabeli lányok ragasztottak Eszterre. Csak azzal nem számoltak, hogy az efféle, lesajnálónak szánt jelzőkkel inkább az ügyvédnő malmára hajtják a vizet! Hiába nevette ki Seherezádé, Kinga és annak idején Dya is a külseje miatt, mostanra éppen ők váltak gúny tárgyává. A nézőknek ugyanis elegük lett az olyan szilikonmellű, póthajú, butácska lányokból, mint amilyenekből ez a csapat áll, és a jelek szerint sokkal jobban értékelik az Eszterhez hasonló okos és bájos teremtéseket.
"Remélem, ő nyeri meg a VV5-öt! Úgyhogy hajrá Eszter, a műbabák, ha már "babáknak" nevezhetőek, bújjanak el Eszter mellett!!"
"Eszter nem a mai anorexiás világ ideálja, más a kinézete, az igaz. Ám, egyik másik "szépnek" tartott bent lakónál sokkal igényesebb és szerintem szimpatikusabb. Részemről unom már a sok műszájú, műmellű agyatlan "jaj de jó nő vagyok" macát."
"A káromkodó piktogramok eltörpülnek mellette... Hajrá Eszter!!!!"
Vagyis Eszter észrevétlenül nyitott egy új korszakot: felbukkanása óta jobban elfogadják a teltkarcsú, természetes megjelenésű hölgyeket, míg a műnők korszaka, úgy látszik, végre kezd leáldozni...