Való Világ 5 - VV5 Annamari a negyedik kiválasztás kiszemeltje

A Való Világ 5 villában két részre szakadtak a villalakók. Az egyikben Attila és Péter a másikban Kinga és Fecó a vezér. Ők fogják befolyásolni a kiválasztást. Esélyes, hogy Annamari rengeteg kiválasztó jelet fog kapni és párbajoznia kell majd. Holnap még vizsgázniuk is kell majd a VV5 lakóknak. Utolsó nap a Való Világ 5 iskolában
Az irodalomtanár tanulva a tegnapi napból Pétert már külön ültette Veronikától. Attila késett és nem volt köpenye, Péter szintén nem rendelkezett köpennyel. Nem csoda, ha a tanár tovább őszült az órán. Seherezádé kiment felelni, de Attila közben hátul aludt a padban. Az irodalomtanár meghívta őt is felelésre, de nem sokat tudott hozzátenni a Boccaccio témához.
Attila és Péter persze megint ellógta a torna órát, ahol váltóverseny volt két csapattal. Folyamatosan kommentálták egymásnak a csapatok és a versenyzők teljesítményét …persze gúnyos módon. “Nézd meg a két gyerekes családapát! Ha van otthon egy lufi, akkor azt elmarja a gyerekektől.” Osztályzás következett, mindenkinek előre-hátra bukfencet kellett csinálnia és cigánykereket.
Történelem óra következett. Mindenki bemutatta a saját pajzsát, melyen ősi címernek kellett lennie. Veronika “Pajzs vs Óvszer” pajzsát Vera kicikizte és jelezte neki, hogy nem is számított másra tőle. Veronika eldöntötte, hogy ki akar menni Verával párbajozni. Újabb csínytevés a VV5-ben
Attila megirigyelte Fecó tegnapi csínytevését, ezért ma Péterrel úgy döntöttek, hogy feltörik Gergő büféjének “mackóját”. Nem fúróval estek neki és sztetoszkóppal, hanem késsel és feszítéssel. Minimális pénzt sikerült kifeszegetniük a kasszából. Gergőnek gyanússá vált, hogy mikor kinyitotta a kasszát minden össze volt borulva benne. Vizsga a VV5-ről Minden villalakó húzott egy tételt, melyen egy kérdés volt.
Attila a konfliktusokat húzta az elmúlt két hétben. Természetesen Vera és Veronika viszonyát jelölte meg.
Következett a legtrehányabb tétel Verától, aki Sherit és Veronikát jelölte meg.
Hiszti és a kiborulás Veronika témája volt. Kinga volt az egyik jelöltje. Verát is megjelölte, aki kötözködéssel próbálja kompenzálni labilisságát.
Vera a tételek közben kifejtette véleményét Veronikáról, akit ribizli-gizinek nevezett aki egyik fiú ágyából bújik a másikba. Veronika úgy döntött, hogy lezárja kapcsolatát Péterrel és ugyan hiányzik neki az ölelés, de nem akar tőle semmit és még ölelgetést sem. Péter azt szereti Veronikában, hogy ölelgetni, csókolgatni lehet. Veronika viszont már csak beszélgetőtársat lát Petiben, aki viszont szellemi partnerként nem tudja elképzelni vele a jövőt. Egyeztették a kiválasztó jeleket a VV5 csapatok
A két csapat félrevonult és egyeztette, hogy kire rakják a jeleket. Természetesen mindkét csapat tovább gondolta a dolgot és azt is figyelembe vették, hogy a kiválasztott személy kit fog párbajra vinni. Mindkét csapat úgy látja, hogy Annamari az, aki nem kötődik senkihez. Eljött az ideje, hogy Annamari párbajozni menjen? Péter és Kinga a két szemben álló csapata tagja egyeztetett Annamariról és mindketten meglepődtek, hogy Kingáék csapatához csatlakozott. Annamari lesz a negyedik kiválasztás kijelöltje, aki a zöld kendőt kapja?!