Való Világ 5 - VV5 Eszter Shadival megy párbajozni

Eszter már rutinos párbajozónak számít a Való Világ 5-ben pedig még csak 2 párbajon vagyunk túl. Ma egy újabb párbaj ellenfelet választ magának a harmadik VV5 párbajra a kihíváson.
Eszter ma mindenkitől kapott javaslatot arra, hogy kit vigyen párbajozni. A többség Shadit jelölte meg neki, de a múltkor is inkább Dyát vitte ki taktikusan. Úgy látja, hogy még az őszintébb játékosok is taktikáznak. Veronika az szerinte aki érzelmi alapon játssza a játékot. Attila és Péter nagyon taktikázik, de a saját csapdájukba esnek gyakran.
Múltkori döntésénél értelmi alapon választotta Dyát, de ma inkább érzelmi alapon fog választani. Fecót és Csabát úgy érzi nem indokoltak őszintén a kiválasztásnál. Amióta visszajött a párbajról Seherezádé közel került hozzá és a többiekkel is jobba viszonya.
Eszter vegyes érzelmekkel jött vissza az előző párbajról. Már akkor gyanította, hogy nem lesz könnyű az élete továbbra sem a villában. Ez be is igazolódott, mert újra rá került a kendő. Egy olyan embert fog kivinni, aki megbántotta és a többi lányt is megalázta. A mai este Shadit hívta ki párbajra Eszter
Olvasóink úgy látták, hogy nem Shadit fogja megjelölni a kihíváskor Eszter. Most lehet, hogy behódolt a villalakók akaratának is Eszter?