Való Világ 5 - VV Attilát felőrli a szerelem

Órákra a szaunába zárkózott VV Attila (33) és VV Kinga (22), hogy végre tisztázzák, milyen kapcsolat is van közöttük. A sírós szőke lány nyíltan nekiszegezte Attilának a kérdést: szerelmes belé? Egyenes válasz helyett azonban véget nem érő monológot kapott. Attilának borzasztóan rosszul esett, hogy álmai nője Gergőt vitte helyette randevúzni. Képtelen belenyugodni abba, hogy Kinga más iránt is érezhet vonzalmat, s ez a féltékenység lassan teljesen felőrli őt. A többieket nyíltan manipulálja, ha azonban az ő érzelmeivel kezdenek el játszadozni, azt nagyon nehezen viseli. - Odakinn is azt szeretem, ha egy kicsit lekezelnek. Ha felgmák velem a pasik. Ettől indulok be – mondta korábban Kinga Seherezádénak. Attila jól ráérezhetett erre, mert amióta a villa falain belül vannak, folyamatosan csak piszkálja a lányt. Minél többet alázza az „összeférhetetlen” fiú Kingát, a „cselszövő” annál jobban érdeklődik iránta. Időnként kövérnek hívja a lányt, máskor agyatlannak, Kingának azonban tetszenek az inzultusok. Attila durva szerelmi megnyilvánulásainál csak egy valami tetszik neki jobban: Gergő teste. Nem tagadja, erős fizikai vonzalmat érez a villa Alfahímje iránt. - Nekem mindig az ilyen rosszfiú-pasik jöttek be – magyarázta Attilának, hogy miért randizott Gergővel.
A több órás szaunai beszélgetés alatt Attila ráförmedt Kingára, hogy Gergő egy börtönviselt bunkó, aki csak a külseje miatt érdekes. Kinga azt javasolta, legyenek barátok, mert így megőrizhetnék kettőjük jó viszonyát. Erre azonban Attila egyáltalán nem volt vevő, sőt! Szerinte vagy kikérik a szerkesztőktől a D-matracot és végre összebújnak, vagy kerüljék el egymást jó messzire. Hogy mire jutottak a szaunai tárgyaláson, azt valószínűleg ők maguk sem tudnák pontosan megmondani, de az biztos, hogy Attila lelkében igen heves érzelmek dúlnak.
Mindeközben VV Gergő örömmel nézi a párocska vergődését. Úgy nyilatkozott: tetszik neki Kinga, bármikor ágyba is bújna vele, őt azonban nem kínozza a szerelem, mint Attilát.