Való Világ 5 - Ügyesen lavírozott a villában a buja ügyvédnő

A Való Világ 5 adásában Eszter egy precízen felépített monológgal előbb halálra rémítette Kingát, majd kihívta párbajra a különös fejfedőkhöz beteges módon ragaszkodó Shadit, gyorsan odaszúrva neki egyet.
Az RTL Klub valóságshow-jának november 16-i adásában a korábban Cristofellel flörtölő, így persona non gratává lett Eszter előbb egy precízen felépített, ügyesen előadott monológgal halálra rémítette Kingát, majd végül kihívta párbajra Shadit.
Vannak őszinte játékosok, de keményen megy a taktikázás. Aki a szívére hallgat, az Veronika, ugyanakkor Péter és Attila pedig taktikus fiúk" - kezdte a riportszobában, majd jelezte, hogy érzelmi döntést hozott. Azt mondja, hogy egyenes ember, a szemembe mosolyog, de azt is mondta, hogy kicsinál. Tudom, hogy a másik felét, az ikertestvérét vesztette el" - folytatta a szövegét már a többiek előtt - ekkor minden lakótárs feszülten figyelt, és úgy tűnt, hogy a káromkodásokkal és hisztis kirohanásokkal igazán nem fukarkodó Kinga lesz az áldozat. Eszter a tudatosan felépített monológban irányt váltott, váratlanul közölte, hogy megérti a barátnője miatt vinnyogó szőkét, és helyette olyan embert visz ki, aki őt megbántotta, az összes többi lányt pedig megalázta nőiességében.
A kihívott Shadi (aki újfent sapkában ücsörgött, holott van fűtés a villában) értetlenkedve fogadta a kihívást. Bemocskolsz egy ország előtt, hamis állításokkal. Ez nagyon aljas volt, Eszter, ezt nem vártam volna tőled" - morogta a furcsa sapkák nagy barátja. Eszter első párbaján 75 százalékkal nyert, sétagaloppban győzte le Dyát, így erős ellenfélnek számít.