Való Világ 5 - Az Ész és a Test összecsap vasárnap

Eszter Dyát választotta párbaj ellenfélnek.A VV5 lakók egyik fele közömbös maradt, a másik fele viszont nagyon dühös lett. Ma sem maradtunk veszekedések nélkül a Való Világ 5-ben.
Attila a második Attila showban is szaftos témákat ígért a nézőknek. Első vendége Fecó volt. Attila Dyaról kérdezte Fecót. Elejtett mondataiból arra következtetnek, hogy Fecónak nagyon tetszik Dya. Ezt próbálta boncolgatni Attila, de mindketten tagadták a kapcsolatot.
Második témája Gergő és Seherezádé kapcsolata volt. Arra a kérdésre, hogy kivel létesítene kapcsolatot Gergő Seherezádé nem léte esetén Kingát jelölte meg. Kinga is ugyanígy Gergőt jelölte meg, mint aki képes lenne feléleszteni a vágyat benne. Természetesen Seherezádénak ez annyira nem tetszett. “Nem tudsz abba belegondolni, hogy nekem ez hogy tetszett?” vágta oda Seri Gergőnek. “Miért látsz bele többet, mint ami?” vágott vissza Gergő. Egyikük sem beszélt tisztelettel a másikkal. Gergő úgy tűnik túllépne ezen a kapcsolaton.
“Most hogy kiábrándultam a Gergőből, megint szerelmes lettem a szerelembe!” mondta Sheri és sikerült leereszkednie beszédben és gondolkodásban is egy 10 éves gyerek szintjére. Attila remek főnöknek bizonyult. Elvárta, hogy igen kemény cikkek szülessenek, melynek mindenki megfelelt. Kinga az egyik újságíró – Attila buzdítására – igen kemény cikket írt Veráról. Vera nagyon okosan nem kommentálta a cikket, de megérezte, hogy ezt a döfést Kingától kapta. Attila kiadta azt is főszerkesztőként, hogy nagy ellenfeléről Csabáról is szülessen cikk. Csaba lányokkal való kapcsolatát kezdte ki a cikk, melyet Csaba természetesen nagy nyugalommal fogadott. A harmadik cikk Dya szellentéséről szólt “Gázömlés a konyhában!” címmel. Péter a párterapeuta. Péter feladata volt, hogy rendezze Gergő és Sheri kapcsolatát. Gergőék tényleg komolyan gondolták ezt a dolgot és látszott, hogy segítségre van szükségük. Péter bevallotta, hogy nem érdeke kibéküljön Sheri és Gergő…de valahogy mégis segíteni akart nekik. Péter igen jól szerepelt párkapcsolati tanácsadóként. “Akarjátok ti ezt a kapcsolatot?” tette fel a legfontosabb kérdést Péter. Mindketten feltételekkel, de igent válaszoltak. Péter miután elhagyta a szobát Gergő és Sheri csókkal pecsételte meg “szerelmüket”. Eszter párbajra hívta Dyát. Kinga nagyon ideges lett Dya párbajra jelölése után. Kinga nem értette miért Dyát jelölte meg Eszter. A fiúk teljesen kívülállóként fogadták a döntést. Eszter nagyon egyedül maradt a kihívás után is. Mindenki Dyát próbálta vigasztalni. Attila összefoglalta az érzéseit ezzel a párbajjal kapcsolatban….”Teljesen mindegy ki jön vissza!”
A két lány Eszter és Dya miután lehiggadt beültek a szaunába megbeszélni a dolgot. Eszter bevallotta, hogy kedveli Dyát, de úgy érzi ellene van esélye visszajönni. Tulajdonképpen barátként megbeszélték, hogy erre a párbajra szükség van. Az Ész és a Test összecsap vasárnap!
Holnap visszatér VV Cristofel, hogy elnyerje büntetését Veronikától…egy pofon formájában!