Való Világ 5 - Veronika odaadta magát Cristofelnek

Cristofel lehetőséget kapott, visszatérve a ValóVilág 5 villájába kiengesztelje Veronikát. A hűvös fogadtatás után kellő nézettséget produkáló forró jelenetek kezdődtek.
A kulipintyóba érkező, majd térdre ereszkedő Cristofelt hatalmas pofonnal fogadta Veronika, aki úgy érezte, hogy az Eszterrel folytatott flörttel alaposan megalázták. Haragja azonban nem tartott sokáig, hiszen a kubai macsó kihasználva a Veronika-és önmaga-egyszerűségét a szerkesztők és RTL Klub legnagyobb megelégedettségére testi örömökkel bírta jobb belátásra a fekete amazont.
A románc és az aktus a jakuzzi habjai között, illúzió romboló művirágok ölelésében jött létre. Bár a habok eltakarták a lényeget a mozdulatok árulkodóak voltak.  A nyugiszoba is tartogatott élvezetet az összeeresztett fiatalok számára, aki takarókkal igyekeztek leplezni a négy fal között zajló eseményeket. A hangokból azonban jól kivehető volt, hogy mi zajlik a D matracon. Ezeket hallgatva Veronika meglehetősen jól érezte magát, melyre Cristofelnek adott válasza sem cáfolt rá.
Úgy tűnik Cristofel jó úton halad, hogy a csatorna további hozzá fűzött reményeit beváltva nőül vegye a villa falai között Alekosz egykori kedvesét.